Endava klar med bæredygtighedsrapport
Hjem Undersøgelse Endava klar med bæredygtighedsrapport

Endava klar med bæredygtighedsrapport

Af Redaktionen

Bæredygtighed, socialt engagement, kvinder i tech og Ukraine-situationen:

Med ny rapport sætter den globale tech-virksomhed Endava fokus på bæredygtighed og vigtigheden af at tage ansvar som virksomhed.

Endava, en af verdens førende udbydere af software- og teknologiløsninger har netop lanceret sin anden We Care-bæredygtighedsrapport. Her afslører den globale virksomhed, hvilke fokuspunkter, der er de væsentligste for dem for at kunne drive en virksomhed, hvor omdrejningspunktet er bæredygtighed.

Endava klar med bæredygtighedsrapportEndavas administrerende direktør, John Cotterell, udtaler blandt andet:

 “Vi er en global organisation, og det er vigtigt, at vi ikke kun går forrest, når det kommer til at gøre en forskel som virksomhed, men også støtter vores medarbejdere og giver dem mulighed for at gøre en forskel på deres egne måder og for de sager, de bekymrer sig om.”

I 2022 blev Endava anerkendt for sine ESG-initiativer og har modtaget en række priser, herunder CSR-Project of the Year ved ANIS Awards i Rumænien for træplantningsprojektet Endava Thank You Forest.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>