Endelig lander Samsungs udendørs TV The Terrace på det danske marked
Hjem Nye Produkter Endelig lander Samsungs udendørs TV The Terrace på det danske marked

Endelig lander Samsungs udendørs TV The Terrace på det danske marked

Af Redaktionen

Samsung lancerer nu sit første udendørs TV, The Terrace, med en matchende soundbar på det danske marked.

Endelig lander Samsungs udendørs TV The Terrace på det danske marked

En undersøgelse foretaget af Norstat på vegne af Samsung Nordic viser, at 94 % af danskerne foretrækker at være udendørs om sommeren.

Med The Terrace udvider Samsung sin livsstilsportefølje inden for TV, hvilket betyder, at du nu kan opleve QLED 4K-billedkvalitet udendørs.

Samsung udvider nu sin prisvindende livsstilsporteføljeinden for TVmed tilføjelsen af The Terrace – det første 4K QLED-TV til udendørs brug med en matchende soundbar. The Terrace er et Samsung Smart TV, der er specielt designet til at flytte TV-oplevelsen udendørs.

The Terrace kommer i 55”, 65” og 75” og leverer Samsungs brancheførende QLED 4K-billedkvalitet og Smart TV-funktioner. Skærmen er vejrbestandig mod vand og støv og tåler temperaturer mellem ca. -31 og +50 grader. The Terrace TV (LST7T) og The Terrace Soundbar (HW-LST70T) sælges separat.

– Det er vigtigt for danskerne at være udendørs om sommeren. Faktisk svarer hele 94 %, at det er vigtigt for dem at tilbringe tid udendørs og 57 % ville ønske, at de brugte endnu mere tid udenfor. Derfor er The Terrace en tilføjelse til det danske marked, som vi er meget stolte af, da det flytter stuen udendørs og kan imødekomme ønsket om at være mere ude, siger Kim Gertsen, Account Manager & Team Lead for TV og lyd i Samsung Danmark.

TV’et giver en lysstyrke på op til 2000 nits, hvilket sikrer, at seeren kan nyde indhold i realistisk billedkvalitet, selv i dagslys. QLED 4K-skærmen er også fremragende til sportsfans: med en høj billedhastighed og teknologi til forbedret skarphed i bevægelse giver den en klar, virkelighedstro billedkvalitet – perfekt til bevægelseskrævende indhold. Skærmen er også belagt med antireflektions- og adaptiv billedteknologi, der optimerer indholdet ved at analysere miljøet og kontinuerligt justere lys og kontrast.

Derudover har The Terrace opnået høje krav til vand- og støvmodstand (IP55), så den fungerer godt i de fleste miljøer*. TV’et er holdbart samtidig med, at det også har et tyndt og elegant design på 59,8 mm.

The Terrace Soundbar skaber harmoni til TV’et

The Terrace og The Terrace Soundbar tilbyder dynamisk lyd, der kan sammenlignes med hjemmebiografen. Soundbaren leverer lyd i høj kvalitet med en dyb og klar baslyd fra de indbyggede bashøjttalere. Til dem, der ønsker at bruge systemet til mere end bare TV-lyd, har The Terrace Soundbar både Wi-Fi og Bluetooth-forbindelse, så den kan nemt forbindes til andre enheder, såsom til mobilen for at streame musik. For den maksimale lydoplevelse har soundbaren også forvrængningsbegrænsende teknologi til en ren og kraftig lyd. The Terrace Soundbar er lige så beskyttet mod vejr og vind som selve TV’et (IP55) og kan monteres på en væg eller direkte på The Terrace TV. Beslag inkluderet.

Samsung The Terrace fås i tre forskellige størrelser og prisklasser: 55”- 29.999 DKK, 65”- 39.999 DKK og 75” – 49.999 DKK. The Terrace Soundbar koster DKK 7.499. The Terrace vil være salgsklar i Danmark fra slutningen af april.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>