Energilagringssystemet på 3 megawatt i Johan Cruijff ArenA er nu sat i drift
Hjem Nyheder Energilagringssystemet på 3 megawatt i Johan Cruijff ArenA er nu sat i drift

Energilagringssystemet på 3 megawatt i Johan Cruijff ArenA er nu sat i drift

Af Redaktionen

Dette unikke projekt er resultatet af et samarbejde mellem Nissan, Eaton, BAM, The Mobility House og Johan Cruijff ArenA, og støttes af AKEF (Amsterdams klima- og energifond) og Interreg.

Energilagringssystemet på 3 megawatt i Johan Cruijff ArenA er nu sat i drift 2Lagringssystemet på 3 megawatt giver en mere pålidelig og effektiv energiforsyning og anvendelse til stadionet, dets besøgende, naboer og det hollandske energinet. Ved at kombinere Eatons enheder til strømkonvertering og det der svarer til 148 Nissan LEAF-batterier, giver energilagringssystemet ikke bare en mere bæredygtig energi, det skaber også en cirkulær økonomi for elbilbatterier.

“Takket være dette energilagringssystem vil stadionet kunne anvende sin egen bæredygtige energi mere intelligent, og som Amsterdam Energy ArenA BV kan det sælge batteriernes tilgængelige lagerkapacitet”, siger Henk van Raan, direktør for innovation hos Johan Cruijff ArenA. “ArenA er garanteret en betydelig strømmængde, selv under et strømsvigt. Som følge heraf bidrager stadionet til et stabilt hollandsk energinet. Johan Cruijff ArenA er et af de mest bæredygtige stadioner i verden og sætter helt nye standarder med introduktionen af innovative løsninger, som dette unikke energilagringssystem.’

“Energilagringssystemet hos Johan Cruijff ArenA er en demonstration af Eatons ekspertise inden for Power Management løsninger’, siger Frank Campbell, bestyrelsesformand for Corporate and Electrical EMEA hos Eaton. “Vi har designet energilagringssystemet specielt til at opfylde behovene hos Johan Cruijff ArenA. Dette omfattede udvikling af elektronikken, integration af de elektriske bilbatterimoduler samt tilpasning af den innovative løsning til stadionets eksisterende infrastruktur. Jeg er meget stolt af resultatet og glad for at se, at Johan Cruijff ArenA nu er mere energieffektiv og administrerer strømmen på en måde, der er bæredygtig, sikker og pålidelig.”

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>