Et kabel er ikke bare et kabel.
Hjem Nye Produkter Et kabel er ikke bare et kabel.

Et kabel er ikke bare et kabel.

Af Redaktionen

Deltaco har i over 25 år fokuseret på kabler og adaptere men for at skille os ud, har vi fokuseret på kvaliteten, alsidigheden og lagerføringen.

Et kabel er ikke bare et kabel.

Et kabel er ikke bare et kabel.

Deltaco er stedet man skal gå hen hvis man mangler kabler og adaptere i alle former.

Hos Deltaco kan du roligt regne med at vi levere de bedste kabler til prisen. Vores netværkskabler er f.eks. i 100% kobber, både med skærmet (og dobbelt skærmet), samt uskærmet. Vi har disse kabler i stort set alle længder, farver og tykkelser og masser af dem på lager.

Vi bestræber os meget på at have hvad man skal bruge. De nyeste HDMI versioner, ferritkerner for at reducere støjen samt guldpletteret stik for at øge kvaliteten.

Vores lightning kabler er MFI godkendte og af en fremragende kvalitet. Fiberkabler, USB kabler o.lign. skal du heller ikke gå forgæves for. Hos Deltaco finder du det hele, få samlet sine indløb og være sikker på at tingene holder. Vi har livstidsgaranti på vores kabler, så sikre er vi på at kvaliteten er i top! Teknologien står ikke stille, det samme gælder for os!

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>