Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

DattoCon 2021

2021-10-13

DattoCon 2021

Deltag til dette års DattoCon, der er spækket med spændende keynotes, demonstrationer af nye produkter, og hvor du kan netværke med branchekolleger.

Alle indholdsspor vil bidrage til, at MSP’er får de værktøjer, der er nødvendige for at accelerere virksomhedens vækst og skabe kontakter på tværs af branchen. DattoCon bliver i år afholdt virtuelt og henvender sig til alle MSP’er – store som små.

Vores break out-sessioner er designet til at give dig og din virksomhed størst muligt værdi, uanset om du er interesseret i teknisk gennemgang, salg og marketing eller inspiration til at drive vækst for dig som MSP.

Desuden er der rig mulighed for at høre vores eksperter tale om sikkerhed, SaaS Defence, Microsoft Azure og meget mere.

Vær med onsdag d. 13. oktober fra kl. 14:00, hvor Datto åbner de virtuelle døre for årets DattoCon.

DattoCon 2021

Læs mere og tilmeld dig her: https://www.dattocon.com/virtual21/agenda

 

 

 

 

 

 

Detaljer

Dato:
2021-10-13
Begivenhed Kategori:
Begivenhed Tags:

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>