Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Executive Briefing – Cyber Security

maj 22 @ 09:00 - 15:00

Free

Hvordan forudser man en trussel? Og kan man overhovedet det i en så kompleks og foranderlig verden?

Hackerne er blevet langt mere kreative. De er målrettede og tålmodige, hvilket gør dem til en farlig og uforudsigelig størrelse. De fleste af de cyber attacks vi har kendskab til, er sket på baggrund af stjålne administrative rettigheder – så måske vi ikke engang kan stole på vores nærmeste kollega på netværket eller i skyen?

Awareness var 2018’s helt store buzzword – med god grund. Mange taler om awareness-træning, men antallet af dem der bruger det kontinuerligt, er noget lavere. Vi giver dig derfor konkrete værktøjer til at implementere awareness-træning i din virksomhed som en fast del af jeres sikkerhedsstrategi.

Vi tegner trusselsbilledet anno 2019 skarpt op, samt giver dig konkrete eksempler på, hvordan du kan beskytte din virksomhed bedst muligt. Der vil desuden være god tid til at sparre og netværke med os og de andre deltagere på dagen. Arrangementet er naturligvis uden beregning.

 

Eventet er for dig, der arbejder strategisk med virksomhedens IT-sikkerhed.

 


 

AGENDA

09:00 – 09:30      Let morgenmad

 

09:30 – 09:45      Velkommen

 

09:45 – 10:30      Trusselsbilledet i dag

Trusselsbilledet ændrer sig hele tiden, nye teknikker og metoder kommer til og hackere flytter sig hurtigt for at undgå sikkerhedskontrollerne. I indlægget vil vi give en opdatering på trusselsbilledet, så du på et oplyst grundlag kan arbejde med virksomhedens nødvendige kontroller og prioriteter.

 

15 min. Pause

 

10:45 – 11:15      Zero Trust

Den traditionelle tilgang til sikkerhed med perimeter Firewall og antivirus er ikke længere modstandsdygtig overfor de moderne angreb. Derfor er man nødt til at revurdere sin sikkerhedsstrategi og kontroller.

Zero Trust er en af de strategier, der succesfuldt har bevist sin modstandsdygtighed i forhold til dagens trusselsbillede. I indlægget vil vi gennemgå grundprincipper for Zero Trust og give eksempler på de nødvendige kontroller.

 

11:15 – 12:00      Zero Trust netværkssikkerhed – Next Generation Firewall i et nyt perspektiv

Hvordan bygger du en effektiv netværkssikkerhed eller med andre ord, hvordan bygger du sikkerhed IND i nettet og ikke ovenpå eller i kanten af nettet. Med den rette Segmenteringsgateway og Applications Controller får du styr på sikkerheden og leverer Zero Trust.

 

12:00 – 13:00      Frokost & networking

 

13:00 – 13:45     Mailsikkerhed & awareness

Brugeren er det dominerende mål for aktører, der ønsker adgang til virksomhedens systemer. Mail er den totalt dominerende angrebsvektor med ca. 95% af al malware, der bliver leveret via mail til brugeren.

Angriberne benytter også i stigende grad mail, der rammer brugeren på den sociale sårbarhed uden brug af malware og får adgang til nettet og credentials, så de kan bevæge sig frit rundt. I indlægget vil vi se, hvordan du effektivt stopper angreb mod brugerne via mail samt gennem kontinuerlig awareness minimerer den sårbarhed brugerne udgør for sikkerheden.

 

15 min. Pause

 

14:00 – 14:30   Priviledge Access management

Dine administrative brugerkonti er under angreb. +65% af alle alvorlige hackerangreb de seneste år er administrative konti blevet brugt til at nå det egentlige mål. Det første hackerne går efter, når de er kommet ind, er dine administrative konti, for med dem i hånden har de fået nøglerne til ’kongeriget’ og kan bevæge sig uhindret rundt. Derfor er PAM blevet et vigtigt værktøj til at sikre dine administrative konti mod misbrug. I indlægget vil vi kort gennemgå, hvordan en PAM løsningen integreres, og hvordan den samler alle dine administrative konti, beskytter disse og gør det nemmere at være administrator.

 


Seminaret er gratis, men vi gør opmærksom på at der er no-show gebyr på 500 kr. ekskl. moms.
Afmelding uden beregning kan senest ske 3 hverdage før arrangementet.

Detaljer

Dato:
maj 22
Tidspunkt:
09:00 - 15:00
Pris:
Free
Begivenhed Kategori:
Begivenhed Tags:
,
Hjemmeside:
https://www.eventbrite.co.uk/e/executive-briefing-cyber-security-registration-55068317821

Arrangør

Credocom A/S
Hjemmeside:
https://credocom.dk/

Sted

Næsseslottet
Dronninggårds Alle 136
Holte, 2840 Denmark
+ Google Maps