Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

MSP Tech Day: Styrk din sikkerhed med SaaS Security

2022-03-24 @ 15:00 - 19:00 CET

MSP Tech Day: Styrk din sikkerhed med SaaS Security

Datto inviterer til årets første MSP Tech Day, der i denne omgang fokuserer på, hvordan man proaktivt forsvarer sin virksomhed mod cyberangreb, begrænser nedetid og forhindrer kritiske datatab.

Virtuelt event: 24. marts 2022 fra kl. 15:00-19:00

I dette virtuelle event er det muligt at få et kig ind i maskinrummet på Datto SaaS Protection og Datto SaaS Defense – og ikke mindst, hvordan de to løsninger arbejder sammen for at tilbyde flerlagsbeskyttelse som den første og sidste forsvarslinje for SaaS-applikationer.

Dattos produktspecialister og virksomhedsledere vil sammen med et panel af MSP’er give indsigt i, hvordan Dattos SaaS-løsninger beskytter slutkunderne bedst, og hvordan du som leverandør kan udnytte disse løsninger til at udvide din virksomhed. Til sidst kan du få et smugkig på de understøttende produkter, der vil forme fremtiden for cybersikkerhed og hjælpe din virksomhed med at blive en førende sikkerhedsudbyder.

Både før, under og efter eventet vil det være muligt at stille spørgsmål til produktspecialister fra Datto samt netværke med både andre udenlandske og lokale partnere.

Læs hele agendaen og dig MSP Tech Day her

Verdens største konference for kvinder med interesse for tech bliver virtuel

 

Detaljer

Dato:
2022-03-24
Tidspunkt:
15:00 - 19:00 CET
Begivenhed Kategori:
Begivenhed Tags:
, , ,

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>