F-Secure og Zyxel beskytter det digitale hjem med ny løsning
Hjem sikkerhed F-Secure og Zyxel beskytter det digitale hjem med ny løsning

F-Secure og Zyxel beskytter det digitale hjem med ny løsning

Af Redaktionen

F-Secure og netværksvirksomheden Zyxel Communications går sammen om at give danske forbrugerne bedre beskyttelse af deres digitale enheder.

Det sker med lanceringen af F-Secure SENSE som er en containerbaseret løsning, der forenkler og strømliner den måde, sikkerhedstjenester bliver leveret på til bredbåndskunder.

Siden 2019 har Zyxel leveret F-Secure SENSE – der kombinerer gatewaysikkerhed og beskyttelse af endpoint-enheder – som en firmwareopdatering til netværksoperatører. Men nu gør Zyxels nye containerbaserede løsning det muligt at levere F-Secure SENSE uden at bruge firmwareopdateringer, hvilket gør det simplere og hurtigere at beskytte de danske bredbåndskunder.

F-Secure og Zyxel beskytter det digitale hjem med ny løsningDen nye løsning fra F-Secure og Zyxel er med til at forenkle teleselskabernes administration af hundredtusindvis af enheder hos kunderne, når de udruller F-Secure SENSE som en containerbaseret løsning. Teleselskaberne kan dermed fokusere mere på nye og bedre services fremfor ren administration.

Teleselskaber er særligt godt positioneret i forhold til at forenkle forbrugernes køb af sikkerhedsløsninger. Det viser en undersøgelse fra 2021 foretaget af F-Secure. Her svarer 64 pct. af de adspurgte forbrugere nemlig, at de vil købe deres sikkerhedsløsninger hos deres netværksoperatør, hvilket er en stigning fra 60 pct. i 2018*. Det underbygger vigtigheden af at kunne simplificere administrationen hos teleselskaberne.

“Ved at benytte en containerbaseret model på routerne kan netværksoperatørerne strømline udrulning og lifecycle management af applikationer. Med F-Secure SENSE kan teleselskaberne hurtigt og effektivt tilbyde nye sikkerhedstjenester til deres kunder, hvilket reducerer teleselskabernes vej til øget omsætning væsentligt. Samtidig giver det nyere og sikrere løsninger til de danske husstande. Det er vi meget stolte over at tilbyde sammen med Zyxel,” siger Christian Ammitzbøll, Account Manager, Operator Sales hos F-Secure i Danmark.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>