Få en sikker jul med Netatmo
Hjem NYE PRODUKTER Få en sikker juleferien med Netatmo

Få en sikker juleferien med Netatmo

Af Redaktionen

Julen er lige om hjørnet. Men det betyder også, at mange enten er bortrejst eller på julebesøg hos familie og venner for at fejre den dejlige højtid.

Med Netatmos perlerække af smarte sikkerhedsprodukter behøver du kun at holde øje med anden i ovnen og kan ellers nyde juleferien med ro i sindet.

Beskyt dit hjem mod uvelkomne gæster

I julen samles vi fra nær og fjern, og mange forlader deres hjem i flere dage. Desværre er denne dejlige tid også yndlingstiden for indbrudstyve. Men med Netatmos smarte sikkerhedssystem med kamera kan du tage på juleferie med ro i sindet. Sikkerhedssystemet består af et smart indendørs kamera, en indendørs sirene og dør- og vinduessensorer, der advarer dig, hvis der er indbrud – både når du er hjemme, og hvis du er på farten. Og med det smarte udendørs kamera med sirene, som skelner mennesker fra dyr og biler, bliver du advaret i realtid, hvis nogen kommer ind på din ejendom. Du kan desuden bruge den indbyggede sirene via Home + Security-appen til at skræmme ubudne gæster væk – lige meget hvor du befinder dig.

Få en sikker jul med Netatmo

Netatmo Smart Udendørs Kamera med Sirene

Beskyt dine kære, mens I er hjemme 

Fejrer I jul hjemme, så er der også god grund til at tænke på sikkerheden. Brand i juletræ og adventskrans ses desværre stadig ofte på denne tid af året, og derfor er det vigtigt at beskytte sig med en funktionel røgalarm. Netatmos smarte røgalarm har en batterilevetid på 10 år, hvilket svarer til levetiden for en røgalarm. Den har desuden en automatisk testfunktion, så du altid kan være sikker på, at den virker. Og opstår der en brand, vil du blive advaret via en 85 db-alarm og en notifikation på din smartphone.

Med vinteren kommer også skorstensbrande. Her er Netatmos smarte kuliltealarm en god investering, der konstant analyserer CO-niveauet i rummet og advarer brugeren, hvis der registreres et for højt niveau af denne lugtfri, farveløse og potentielt dødbringende gas.

 

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>