Få et lækkert sleeve, så du kan have din PC med overalt
Hjem Leverandør Få et lækkert sleeve, så du kan have din PC med overalt

Få et lækkert sleeve, så du kan have din PC med overalt

Af Redaktionen

Det er vigtigt at passe godt på sin computer. Med solide og smarte sleeves fra trunksleeves.dk kan du sikkert have den med på farten.

Få et lækkert sleeve, så du kan have din PC med overaltEn computer skal passes på, ellers går den i stykker. Men den kan også være super bøvlet at have med sig, fordi den netop skal være godt beskyttet. Men det findes der selvfølgelig råd for. Trunksleeves har nemlig et kæmpe stort udvalg af forskellige sleeves til din computer.

Du kan eksempelvis finde et 15,6” PC SLEEVE, der er lavet af beskyttende neopren materiale. Derudover er der også lækkert stof indeni sleevet, der beskytter mod skrammer. Der er også en nylon-lynlås, der også forebygger skrammer, og så er der nogle unikke og holdbare syninger.

Den dobbelte lynlås gør, at sleevet lynhurtigt kan lukkes og åbnes. Når du har din computer i et sleeve, så kan du let have den under armen, i en pose eller i din taske uden at være bekymret for, at der sker den noget. Der bliver nemlig passet rigtig godt på din computer, når den har et sleeve fra trunksleeves.dk på sig. Kig forbi trunksleeves.dk og se deres store udvalg af forskellige sleeves til din computer.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>