Fasadgruppen lancerer sin hjemmeside på dansk
Hjem Nyheder Fasadgruppen lancerer sin hjemmeside på dansk

Fasadgruppen lancerer sin hjemmeside på dansk

Af Redaktionen

Fasadgruppen består i dag af næsten 40 virksomheder i Sverige, Norge og Danmark.

Som en del af den øgede satsning i vores nordiske nabolande er Fasadgruppens hjemmeside nu oversat til dansk.

I takt med Fasadgruppens nordiske ekspansion og vækststrategi i Danmark lanceres Fasadgruppens hjemmeside nu på dansk. Lanceringen er en del af den øgede satsning, Fasadgruppen laver på det danske marked, hvor virksomheden nu har været i 2 år.

Fasadgruppen lancerer sin hjemmeside på dansk“Nordisk ekspansion er en vigtig komponent for Fasadgruppen, og at lancere Fasadgruppens hjemmeside på dansk er et vigtigt skridt i vores kommunikationsarbejde og for at nå ud til vores eksisterende og potentielle danske kunder,” siger Peter Andersen, forretningsområdechef i Fasadgruppen Danmark.

Tidligere er hjemmesiden oversat til engelsk og vil inden længe også blive oversat til norsk.

 

 

 

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>