Fem overvejelser ved køb af printere til medarbejdernes hjemmearbejdsplads
Hjem COVID-19 Fem overvejelser ved køb af printere til medarbejdernes hjemmearbejdsplads

Fem overvejelser ved køb af printere til medarbejdernes hjemmearbejdsplads

Af Redaktionen

COVID-19 har tvunget os alle til at nytænke måden, vi arbejder på. 

Fem overvejelser ved køb af printere til medarbejdernes hjemmearbejdsplads

Både arbejdsgivere og medarbejdere er nødt til at ændre arbejdsmetoder for at imødegå udfordringen – og print er et vigtigt element i denne udviklingsproces.

Stigningen i hjemmearbejde har tvunget virksomhederne til at tænke alternativt i forhold til printerløsninger – især omkring behovet for at gøre det nemt for medarbejderne at printe, uanset hvor de befinder sig.

Når virksomhederne overvejer, hvad de kan gøre for at støtte medarbejderne i disse udfordrende tider, er udstyr, der gør det muligt at arbejde hjemmefra og har nem integration til det private netværk, afgørende, hvis det skal være til gavn for både medarbejderne og virksomheden.

Så hvis du har ansvaret for indkøb af virksomhedens IT-udstyr, kan du stille dig selv følgende spørgsmål: ”Hvilke fem ting skal jeg have med i overvejelserne ved køb af printere til medarbejdernes hjemmearbejdsplads?” Læs mere.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>