Firewalls: enkel beskyttelse af industrielle netværk
Hjem Nyheder Firewalls: enkel beskyttelse af industrielle netværk

Firewalls: enkel beskyttelse af industrielle netværk

Af Redaktionen

Den nye firewall FL MGuard 1100 serie fra Phoenix Contact gør det muligt for dig nemt og økonomisk at beskytte industrielle netværk mod IT-angreb.

Firewalls: enkel beskyttelse af industrielle netværk

Firewalls: enkel beskyttelse af industrielle netværk

Komponenterne er optimeret til industriel brug og er nemme at betjene.

Et reduceret antal funktioner betyder, at komponenterne er hurtige at tage i brug, også selvom du ikke er helt opdateret på netværksteknologi og sikkerhed. Easy Protect Mode beskytter for eksempel netværkscellerne uden behov for komponentkonfiguration. En brugervenlig stateful inspection firewall regel aktiveres med en kabelbro. Den integrerede firewall assistent kommer med en automatisk anbefaling af passende firewall regler. Disse regler er baseret på ”lært” kommunikation, mens firewall har været i test mode, hvor den har registreret indgående og udgående trafik. Den registrerede trafik rapporteres, og der anbefales om nødvendigt ekstra firewall regler.

Firewall FL MGuard 1000 serien udvider programmet til Cyber Security. Phoenix Contact leverer allerede FL MGuard 4000 serien af firewalls for brugere med omfattende viden om IT- sikkerhed.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>