Fleksibelt forretningssystem letter automatiseringen af IO Interactive
Hjem NYHEDER Fleksibelt forretningssystem Unit4s letter automatiseringen af IO Interactive

Fleksibelt forretningssystem Unit4s letter automatiseringen af IO Interactive

Af Redaktionen

Spiludviklerne IO Interactive er vokset tredobbelt uden at udvide økonomiafdelingen og har også fået bedre styr på sin økonomi.

Dette er blevet muligt ved at eliminere manuelle processer i forbindelse med, at driften af ​​Unit4s forretningssystem migreres til skyen.

Ammara Ghulam, CFO hos IO Interactive, fortæller om, hvordan hun har formået at vokse stærkt uden at ansætte flere til at administrere økonomien.

– I forbindelse med migreringen af ​​Unit4s forretningssystem til skyen fjernede vi mange manuelle processer og Excel-filer, og byggede i stedet systemløsninger. Dette har gjort det muligt for os at vokse uden at ansætte flere administratorer, siger Ammara Ghulam.

IO Interactive, som har kontor i Malmø, har i dag omkring 200 ansatte og er vokset næsten tredoblet på få år. Et eksempel er, at antallet af studier til spiludvikling er steget fra et til tre, hvilket har muliggjort en øget rate for udgivelse af spil. Blandt titlerne er Hitman f.eks. Og det er planlagt til fortsat vækst i de kommende år:

– Vi håber at have mellem 300 og 400 ansatte inden for to år, siger Ammara Ghulam.

Men strømlining gennem eliminering af manuelle processer handler ikke kun om omkostningseffektivitet.

– Når vi fjerner manuelle processer, får vi tid til overs til analyser af vores forretning. Vi kan sætte fødderne op på skrivebordet og tænke.

Effektiv økonomiadministration er kun den ene side af medaljen, hvad angår brugen af ​​forretningssystemer. Hos spilselskaber er det almindeligt at have eksterne finansmænd til konkrete udviklingsprojekter. Investorerne ønsker naturligvis et jerngreb om investeringsobjekterne. Dette omfatter ikke kun prognoser for fremtidige projekter, men også analyser af historik, generelt såvel som for projekter, der ligner et investeringsobjekt.

Levering af sådanne oplysninger kræver fleksibel adgang til finansielle data og mulighed for at overføre dem til rapporterings- og analyseværktøjer.

– Med Unit4 kan vi gemme data på en systematisk måde, om forskellige niveauer af vores forretning. Derefter uploades alle data automatisk til et analyseværktøj. Det betyder for eksempel, at vi kan lave prognoser for, hvad det vil koste at bygge nye spil.

Fleksibelt forretningssystem letter automatiseringen af IO Interactive

Afslutningsvis fortæller Ammara Ghulam om sit største personlige mål i arbejdet med at strømline IO Interactives økonomiadministration:

– Den dag, jeg stopper, skulle en kompetent afløser kunne tage over med det samme. Der skal ikke være nogen som helst tvivl om, hvor dataene er placeret.

Hun fortæller videre, at Unit4 har en stor del i at gøre det muligt, takket være den fleksibilitet, det giver.

 

 

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>