Flere end nogensinde anvender tado°, når de skal spare på energien
Hjem NYE PRODUKTER Flere end nogensinde anvender tado°, når de skal spare på energien

Flere end nogensinde anvender tado°, når de skal spare på energien

Af Redaktionen

Antallet af nye hjem, der bruger tado’s intelligente termostater, er mere end fordoblet henover efteråret.

tado° forventes inden udgangen af 2022 at have solgt over 1 million intelligente termostater, hvilket bringer det samlede salg op på 3 millioner enheder – det sker i takt med, at energieffektivisering er blevet noget alle taler om og tænker på.

Flere end nogensinde har i løbet af september og oktober installeret tado° Smart Thermostats. Siden opvarmningssæsonen begyndte i år, har tado° oplevet en stigning på 153% i antallet af nye kunder, der i september og oktober 2022 sammenlignet med de samme måneder i 2021 har installeret intelligente termostater. tado° har også kontinuerligt opnået øget vækst fra år-til-år, efterhånden som produktkategorien har udviklet sig til at være mere almindelig og samtidig vigtig for forbrugeren. Med en dyr vinter der venter forude for forbrugerne i Europa, tilstræber flere mennesker end nogensinde før at reducere deres energiforbrug.

tado° – En pioner på et voksende marked

Siden virksomheden blev grundlagt i 2011 har tado° udviklet brugervenlige energieffektive termostater, der er kompatible med mere end 95 % af alle hjem i Europa. Virksomheden fokuserer på at levere en stærk kundeoplevelse, der giver brugerne mulighed for selv at installere enhederne, kombineret med betydelige energibesparende funktioner. I de seneste år har tado°-produkterne givet kunderne en tilbagebetalingstid på mindre end et halvt år ved hjælp af deres energibesparende metoder. Virksomheden forventer at nå 3 millioner solgte enheder inden udgangen af 2022.

“Mens vi oplever skyhøje energipriser, er tado° på en mission i forhold til at hjælpe boligejere i hele Europa med at reducere deres energiforbrug”, siger Christian Deilmann, CPO og medstifter af tado°. tado° Smart Thermostats er de mest kompatible på det europæiske marked og fungerer med 18.000 varmesystemer fra over 900 OEM’er.

“I disse tider leder folk efter en løsning, der er nem at installere og giver øjeblikkelige energibesparelser. Med vores produkter og tjenester kan ethvert varmesystem opgraderes til et smart, energieffektivt system på mindre end 30 minutter,” fortsætter Deilmann.

Øjeblikkelige energibesparelser og gennemskuelige omkostninger

Flere end nogensinde anvender tado°, når de skal spare på energienAlene varme og varmt vand tegner sig for 79% af et europæisk hjems energiforbrug. tado° Smart Thermostats giver gennemsnitligt kunderne en besparelse på 22% på deres varmeregninger ved hjælp af intelligente algoritmer og funktioner som Geofencing og Open-Window-Detection. tado°-softwaren giver også brugerne indsigt i, hvordan deres hjem bruger energi til opvarmning. Funktioner som tado° Energy IQ og Energy Savings Report giver kunderne forudsigelser om energiregninger, månedlige sammenligninger og rum-for-rum-analyse af, hvilke rum der bruger mest varme.

En stigende efterspørgsel denne vinter og fremadrettet

tado° forventer, at den store efterspørgsel vil være en langsigtet trend: “Vi oplever, at helt almindelige forbrugere nu er begyndt at få øjnene op for vores produkter. Folk forstår, at det haster med at sænke deres energiforbrug nu, ikke kun for at blive uafhængige af fossile brændstoffer, men også for at sænke deres omkostninger”, siger Christian Deilmann, CPO og medstifter af tado°. “Vi forventer, at det bliver et rekordår”.

Mens det europæiske energimarked forbereder sig på at varme- og energiomstilling elektrificeres, er tado° allerede i færd med at skabe løsninger, og er startet med at udvikle den innovative tado° Balance feature, som blev lanceret tidligere i år. Med Balance kan man anvender Time-of-Use-energitariffer sammen med sin varmepumpe og dermed få mulighed for at flytte sit energiforbrug hen imod tider med billigere energipriser, nemlig når der er mere vedvarende energi på markedet. På den længere bane er det tado°s mål at matche efterspørgslen efter energi i alle boliger med det udbud, der er tilgængeligt på energimarkedet. Hvis energiefterspørgslen gøres mere fleksibel ved hjælp af teknologi, har man nøglen til at skabe et fuldstændigt vedvarende energisystem i Europa.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>