Fokus på intelligent bygningsteknologi: 380.000 bygningsteknologiske produkter er nu tilgængelige på Conrad Sourcing Platform

I andet kvartal af 2020 fokuserer Conrad Elektronik i stigende grad på bygningsteknologi og yderligere udbygning af sin professionelle Sourcing Platform.

Fokus på intelligent bygningsteknologi: 380.000 bygningsteknologiske produkter er nu tilgængelige på Conrad Sourcing Platform 1Der er for øjeblikket 380.000 produkter inden for bygningsteknologi og omfattende produktserier til rådighed fra mange førende producenter, herunder Brennenstuhl, Bachmann, Siemens, Schneider Electric, WAGO, Phoenix Contact, Lapp, Homematic IP og AVM. Ud over de nyeste produktserier vil Conrad komme med særlige tilbud og præsentere casestudy-eksempler på individuelle løsninger inden for bygningsteknologiområdet.

B2B-distributøren tilbyder et bredt udvalg af elektrotekniske produkter til intelligent forsyning og styring af bygninger, som samtidig også sikrer, at der spares på ressourcerne.

Dette omfatter løsninger til netværksbygningsteknologi, solbeskyttelse i alle rum, omfattende switch-serier, talrige funktioner til dørkommunikation, energistyring samt indendørs og udendørs belysning. Med systemer til bygningsautomatisering kan alle funktioner styres, reguleres, overvåges og tilpasses.

De mange programmerbare logikcontrollere (PLC), netværksteknologi og smarte bygningsløsninger i Conrads produktsortiment kan tilpasses de givne krav, når der udvikles intelligente, netværksbaserede og fleksible løsninger til bygningsautomatisering.

Sortimentet inden for styringsteknologi omfatter både små kontrolenheder, PLC’er, DIN-skinnestrømforsyninger, I/O-moduler, interfacemoduler samt HMI-paneler og giver desuden mulighed for at forbinde tekniske systemer i moderne bygninger.

Conrad dækker også netværksteknologiområdet med netværks-switches, wi-fi-adaptere/-kort, wi-fi-repeatere, netværkshardware, routere og powerline-produkter. De kan være trådløse eller kabelforbundne.

De løsninger, som Conrad tilbyder til intelligente bygninger, omfatter for eksempel en række fjern-switches og et stort udvalg af vindues- og portdrev. Ved hjælp af moderne løsninger til rumautomatisering kan disse produkter bruges til at optimere sikkerhedsteknologi, belysning og solbeskyttelse, så det passer nøjagtigt til de respektive krav.

Uanset om det drejer sig om udskiftning af individuelle komponenter og dele i renoveringsprojekter eller komplette nye koncepter, tilbyder Conrad et omfattende udvalg af professionelle løsninger til bygningsinstallationer, såsom materialer til elektrisk installation, fordelingsskabsteknologi, strømkabler og trefaset strømteknologi til effektiv drift.

“Vi har forståelse for vores kunders behov for øget sikkerhed og anser dette for at være et af de vigtige spørgsmål, der utvivlsomt skal løses,” siger Ralf Bühler, CSO hos Conrad Electronic. “Derfor tilbyder vores alarm- og sikkerhedssortiment løsninger til videoovervågning, radio- og alarmsystemer samt systemer til adgangskontrol fra kendte producenter.

Optimale belysningskoncepter til produktivt arbejde er til gavn for virksomhederne på lang sigt og kan realiseres med Conrads store udvalg inden for belysningsteknologi. Der findes væg- og loftsbelysning samt skinnesystemer, udendørs belysning og energieffektive lamper.