Hjem Nyheder Ford redder menneskeliv

Ford redder menneskeliv

Af Redaktionen
Ford redder menneskeliv

I en ny dokumentarserie ’Lifesavers’, følger vi i seks afsnit hverdagens helte fra hele Europa i deres vigtige og livreddende arbejde.

Ambulancereddere, læger og brandmænd står med deres Ford-redningskøretøjer klar på land, i vand og i luften, når uheldet er ude, og der er brug for akut hjælp.

Ford står bag den europæiske serie, hvor de medvirkende har det til fælles, at deres Ford er en vigtig del af deres arbejde. Fx er den velkendte Ford Transit omdannet til et mobilt hospital, der er blevet fyldt med alt nødvendigt udstyr.

Ford redder menneskeliv 2

I det første afsnit følger vi den nyuddannede ambulanceredder Sarai fra Valencia i Spanien, der sidder bag rattet i en Ford Transit og er klar til at redde menneskeliv fra deres Ford-ambulance. I de efterfølgende fem afsnit følger vi medvirkende fra resten af Europa, hvor Ford-modeller indtager vigtige funktioner indenfor alt fra brandvæsnet til politiet.

De seks afsnit udkommer online og kan ses på Ford Europas YouTube kanal. 

Se en trailer for dokumentarserien her:

 

 

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>