Forevige juleminderne med den perfekte gave

Det kan være svært at vælge den perfekte julegave, men du går aldrig galt i byen med en gave, der gør det nemt at huske hverdagens glæder og livets højdepunkter.

Her er nogle julegaveidéer fra Canon – til en mindeværdig jul og et kreativt nytår!

Til adrenalin-junkien

Forevige juleminderne med den perfekte gave 1Canon EOS 90D + EF-S 18-55mm IS STM objektiv

Vejledende salgspris: kr. 11.199,-

Et eventyr kan være alt fra storslåede naturoplevelser til adrenalin-drevne sportsbegivenheder. Canon EOS 90D gør det nemmere at fange dit eventyr, da kameraet kan følge og holde skarpt fokus på motiver i bevægelse. Dette digitale systemkamera har den perfekte balance mellem hastighed, billedkvalitet og mobilitet, og de 32.5 megapixel gør det enkelt at skabe store print, hvor selv de mindste detaljer kommer med på billedet.

Til det visionære geni

Forevige juleminderne med den perfekte gave 2Canon EOS M6 Mark II + EF-M 15-45mm IS STM objektiv

Vejledende salgspris: kr. 9.699,-

Kender du den person, der altid får øje på det fede billede eller de flotte kompositioner før alle andre, og som altid formår at fange hverdagens uforglemmelige øjeblikke? Canon EOS M6 Mark II er den perfekte følgesvend til ham eller hende. Kameraet reagerer, fokuserer og tager billeder superhurtigt og kan optage videoer i 4K. Kameraets touchscreen kan vippes 180 grader, så billederne kan skydes fra innovative vinkler, og det bliver nemmere at lege med forskellige perspektiver.

Til globetrotteren

Forevige juleminderne med den perfekte gave 3Canon EOS M50 + EF-M 15-45mm IS STM objektiv sølv

Vejledende salgspris: kr. 5499,-

Gør rejserne mindeværdige med dette superkompakte, spejlløse kamera, der næsten intet vejer i kufferten og gør billederne endnu mere levende. Canon EOS M50 har mange funktioner i et lille og praktisk format: 4K-video, nem billeddeling til sociale medier og en fantastisk evne til at skyde smukke billeder selv i dårligt lys. Og nå ja, så ligger det bare helt perfekt i hånden.

Til den selfie-besatte teenager

Forevige juleminderne med den perfekte gave 4Canon Zoemini S

Vejledende salgspris: kr. 1.349,-

Få teenageren til at glemme alt om mobiltelefonen med dette sjove kamera, der kan udskrive selfie-billeder med det samme i form af klistermærker. Med et indbygget selfie-spejl og ringlys er du sikker på, at billedet altid bliver, som du vil have det. Canon Zoemini S er en to-i-en-løsning med både kamera og printer, som gør den til det ultimative festtilbehør. Tilslut kameraet til Canon Mini-Print-app’en, så fjernudløseren kan aktiveres, og udskriv billeder fra Instagram og Facebook.

Til en SoMe-superfan

Forevige juleminderne med den perfekte gave 5Canon PowerShot G7 X MARK III

Vejledende salgspris: kr. 6.199,-

Det ideelle kamera til vloggers, bloggers – ja, til stort set alle, der elsker at opdatere deres sociale medier med indhold i høj kvalitet og opløsning. Canon PowerShot G7 X Mark IIIs skærm kan flippes op, så du nemt kan tage selfies eller se dig selv, mens du skyder video. Kameraet kan tilsluttes direkte til ethvert netværk, hvilket også gør det nemmere at live-streame til en Youtube-kanal.

Til den energiske entreprenør

Forevige juleminderne med den perfekte gave 6Canon PIXMA G5050

Vejledende salgspris: kr. 2190,-

Den perfekte julegave til iværksætteren, der aldrig holder op med at arbejde. En af fordelene ved nutidens fleksible arbejdsliv er at kunne arbejde hjemmefra, og denne printer er den perfekte ”partner-in-crime”. Med en papir-kapacitet på 350 ark vil nedetiden være minimal, og de indbyggede blækpatroner vil også reducere omkostningerne. For fleksibilitetens skyld er PIXMA G5050 selvfølgelig også tilpasset din smartphone, så du nemt kan printe fra denne.