Fredrik Rosenholm bliver ny chef for bæredygtighed hos Dustin
Hjem BÆREDYGTIGHED Fredrik Rosenholm bliver ny chef for bæredygtighed hos Dustin

Fredrik Rosenholm bliver ny chef for bæredygtighed hos Dustin

Af Redaktionen

Dustin får ny bæredygtighedschef. Han tiltrådte stillingen som Environmental Sustainability Manager hos IT-forhandleren i august måned.

Fredrik har 15 års erfaring med bæredygtighedsarbejde og har tidligere været bæredygtighedsansvarlig for H&M’s leverandørkæde og bæredygtighedsdirektør i Paulig Group.

Senest kommer han fra en stilling som bæredygtighedsstrateg hos rådgivningsvirksomheden Lynxeye.

– Dustin er kommet langt i sit arbejde med bæredygtighed og er på forkant inden for branchen. For eksempel lader vi hele værdikædens klimaaftryk indgå i vores regnskab. Jeg føler mig stolt og samtidig ydmyg over for den opgave, jeg og mine kolleger har fået: at udvikle Dustins arbejde for at nå de ambitiøse bæredygtighedsmål, vi har opstillet for 2030, udtaler Fredrik Rosenholm.

Fredrik Rosenholm bliver ny chef for bæredygtighed hos Dustin

Fredrik Rosenholm

I september sidste år lancerede Dustin en ny bæredygtighedsstrategi. Strategien tager udgangspunkt i tre globale udfordringer, som hele samfundet står over for, og hvor Dustin kan bidrage: klimaforandringer, et uholdbart ressourceforbrug samt sociale uligheder.

Den består af tre målbare mål, som indebærer, at Dustin i 2030 skal:
  • have 0-påvirkning af klimaet i værdikæden.
  • være 100 procent cirkulære.
  • have gennemført i alt 100 foranstaltninger for yderligere at forbedre arbejdet inden for social lighed.

– Jeg er utroligt glad for, at Fredrik har valgt at blive en del af vores team. Med sin lange erfaring med bæredygtighedsarbejde og evne til at skabe forbindelse mellem bæredygtighed og forretning vil han spille en vigtig rolle for Dustins fortsatte bæredygtighedsarbejde, siger Martin Lindecrantz, EVP HR & Sustainability, Dustin.

 

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>