Fremstillingsindustrien hædrer Lexmark
Hjem AI Fremstillingsindustrien hædrer IoT-virksomheden Lexmark

Fremstillingsindustrien hædrer IoT-virksomheden Lexmark

Af Redaktionen

Manufacturing Leadership Awards, konkurrencen, der hylder fremstillingsvirksomheder, har for ellevte år i træk kåret IoT-virksomheden Lexmark som vinder.

Lexmark hædres for sine præstationer i kategorierne AI and Machine Learning, Digital Supply Chains og Collaborative Ecosystems.

Ifølge udmærkelserne anses Lexmarks løsninger for at forme fremtiden inden for global fremstilling.

  • Vi fokuserer konstant på at skabe og levere førsteklasses produkter og processer, og disse udmærkelser er en kvittering på, at vi arbejder i den rigtige retning. Vi vil benytte lejligheden til at takke Manufacturing Leadership Council for, at de giver en anerkendelse til medarbejderne hos Lexmark, som hver dag arbejder hårdt for at skabe innovation i hele organisationen, siger Tonya Jackson, senior vice president og chief product delivery officer hos Lexmark.

Initiativet til Manufacturing Leadership Awards blev taget for at hylde fremstillingsvirksomheder og ledere i den globale fremstillingsindustri. I år blev der uddelt udmærkelser til virksomheder i 11 kategorier. I alt blev Lexmark hyldet som leder i tre af de 11 kategorier.

AI og ML sænkede omkostningerne med 70 procent

Lexmarks nye produktionsteam og Ventures-team blev hædret for at have reduceret omkostningerne inden for artificiel intelligens og maskinindlæring. De skabte og automatiserede et visuelt inspektionssystem ved at integrere Lexmark Optra Edge med Lexmarks fremstillingssystem. Resultatet blev en 70 procents mindskning af omkostningerne for automatiserede systemer i samme klasse.

Digitale leveringskæder under pandemien

Da pandemien tog komponentmanglen til kriseniveau, var Lexmark nødt til at finde nye måder at håndtere situationen på. Lexmarks produktleveringsteam blev hædret i kategorien Digital Supply Chains for at have skabt en løsning, der gør det muligt at øge synligheden mellem leverandører og komponenter.

Cloud-løsning for patroner
Fremstillingsindustrien hædrer Lexmark

Lexmark blev hædret i kategorien Collaborative Ecosystems for at have udvidet sine muligheder for cirkulær økonomi. Lexmarks indsamlingsprogram for blækpatroner (LCCP) giver kunder over hele verden mulighed for at returnere brugte patroner. Initiativets flaskehals var dog muligheden for identificering af patroner, der kan genbruges. Derfor udviklede man en cloud-løsning til evaluering af returnerede patroner. Den nye løsning indebar betydelige omkostningsbesparelser og er en fordel for miljøet, da mange flere patroner end tidligere kan genanvendes.

 

 

 

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>