Fremtiden er elektroniske låse

Fra fysisk til elektronisk nøgle

Fremtiden er elektroniske låse 1Den almindelige nøgle, som vi kender den i dag, har stort set ikke ændret sig de sidste mange år. Dog tyder det på, at der inden længe vil ske en overgang fra de analoge nøgler og låse til elektronisk låsesikring, der de seneste år har revolutioneret markedet inden for låsesikring. Låsesmedene rundt i det danske land har længe kendt til det nye fænomen med elektronisk låsesikring, og de kan uden tvivl følge trenden. Hos Din Låsesmed kan du allerede nu forhøre dig om dine muligheder for at få elektroniske låseløsninger til din bolig, og du vil modtage kyndig rådgivning i, hvad der passer bedst til dine behov.

Fremtiden er ikke længere så langt væk

I fremtiden kommer der til at være mere og mere elektronisk låsesikring, der med sin avancerede teknologi kan privatisere dine låse, hvilket giver en endnu større sikring end nogensinde før. Forestil dig at låse din hoveddør op med din mobiltelefon, med dit fingeraftryk eller ved bare at kigge i et kamera, hvorved din dør bliver låst op gennem ansigtsgenkendelse. Selvom det lyder som noget fra en spionfilm, er mange af disse teknologier allerede i brug. Vi ser det allerede i vores mobiltelefoner, der gør brug af både fingeraftryk- og ansigtsgenkendelse, og det er heller ikke længere unormalt at kunne fjernstyre sit varmeanlæg fra sin mobiltelefon. Da mange af disse teknologier allerede er i brug på tværs af det teknologiske marked, varer det ikke længe, før det bliver helt normalt at have det inkorporeret i dine låse også, hvilket din låsesmed også allerede nu ved.

Smart låsesystem uden kabler

En af de nye løsninger, der findes inden for elektronisk låsesikring, kommer fra det finske mærke iLOQ. Brugervenligheden når nye højder med det enkle system, hvor du nemt og hurtigt kan administrere nøgler og adgangsrettigheder, alt sammen i realtid. Hvis du altså har tabt en nøgle, kan du med det samme spærre denne fra din mobiltelefon, så du hele tiden kan sikre dig, at det er de rigtige, der har adgang til din bolig eller din virksomhed. iLOQ låsesystem skaber sikkerhed for dig, din familie og dine medarbejdere, og systemet har en pålidelighed, der gør, at du aldrig vil bekymre dig om hverken at skulle forlade eller returnere til dit hjem. Systemet bruger ingen kabler eller ledninger, og skal ikke kobles op på nogen strømforsyning. iLOQs system kører på den kinetiske energi, der skabes, når nøgles sættes i låsen, så du skal heller ikke være bekymret for, at dit system løber tør for strøm fordi det er elektronisk.