Fremtidens internet er trådløst – sæt kryds ved 3’s 5G
Hjem TELEKOMMUNIKATION Fremtidens internet er nu trådløst – sæt kryds ved 3’s 5G

Fremtidens internet er nu trådløst – sæt kryds ved 3’s 5G

Af Redaktionen

Med kampagnen “Det Nemme Valg” kaster 3 sig ind i valgkampen.

Mens dataforbruget i Danmark stiger, ruller 3 sit nye trådløse 5G-netværk ud, så danskerne nu kan sætte kryds ved internet uden kabler.

Der er er ingen grund til at leve med langsomt internet – så lad 5G komme til magten.

Side om side med plakater af politikere, der håber at få plads i Folketinget, kan vælgere rundt om i landet støde på muligheden for også at deltage i et andet valg. Teleselskabet 3 har nemlig startet en kampagne med slogans som ”JA til en fremtid uden kabler – sæt kryds ved 5G” og ”Frihed, Lighed, Trådløshed”. Kampagnen hedder “Det Nemme Valg”, og her sætter 3 fokus på fremtidens internet til hjemmet.

”Der er ingen tvivl om, at fremtidens internet er trådløst. Vi er i fuld gang med udrulningen af vores nye opgraderede 5G-netværk, og vi dækker det meste af landet. Med denne kampagne vil vi sætte fokus på, at danskerne skal tage stilling til, hvordan de ønsker, deres internet skal leveres i fremtiden,” lyder det fra Jesper Thyssen, Marketing Director i 3.

Danskerne får altså valget mellem trådløst internet med 5G til hjemmet eller nedgravet fiber. Det sker i takt med, at 3 arbejder intensivt på at rulle det nye 5G-netværk ud i hele Danmark, så selskabet kan levere en endnu bedre brugeroplevelse til kunderne. De bliver sikret den bedst mulige – og hurtigste 5G internetforbindelse jf. den seneste uafhængige rapport fra Open Signal.

”Politik kan ofte være en indviklet størrelse, og det kan være svært at beslutte sig, hvor krydset skal sættes. Vores produkt er det nemme valg. Vi har nu det hurtigste 5G i landet, og vi leverer trådløs hastighed i verdensklasse, så vores kunder kan streame deres yndlingsserie, game med vennerne, surfe på nettet eller holde møder online fra hjemmet uden problemer”, siger Jesper Thyssen.

3 bygger løbende nye antennepositioner, og det eksisterende netværk opgraderes. Det betyder, at dækningen forbedres markant indendørs i de områder, hvor signalerne tidligere har haft svært ved at trænge igennem, og allerede nu leverer 3 internet til hjemmet med 5G mange steder med større kapacitet og download hastigheder på op mod 1.000 Mbit/s. Dermed er det mobile internet med 5G takket være de hurtigere hastigheder og lavere responstid et godt alternativ til nedgravet fibernet.

”Der er ingen grund til at grave kilometer og atter kilometer af den gode danske muld op for at lægge kabler derned, nu hvor vi har et reelt alternativt til hurtigt og stabilt internet til hjemmet. Behovet for hurtigere og stabilt trådløst internet stiger i takt med, at dataforbruget herhjemme fortsætter opad. Den digitale infrastruktur skal naturligvis følge med – og med udrulningen af 5G sikrer vi en høj kapacitet i netværket, så vores kunder fortsat får en god og stabil forbindelse,” lyder det fra Jesper Thyssen.

Fremtidens internet er trådløst – sæt kryds ved 3’s 5G

3 lancerer afstemningen om trådløst 5G eller nedgravet fiber – og Pelle Hvenegaard sendes på gaden for at møde danskerne og dække valget. Pelle har selv lige cuttet kablet derhjemme, så han og familien nu får internet trådløst gennem 5G fra 3.

I 3s butikker rundt om i landet bliver kunderne mødt af stemmebokse, hvor de får valget mellem trådløst 5G internet uden kabler og ventetid – eller fibernet med gravearbejde og ventetider.

”Vi vil kommunikere med kant. Det er vi kendt og anerkendt for. Trådløst internet med 5G er en fundamentalt anderledes måde at få internet til hjemmet på, men det kræver noget ekstraordinært at ændre danskernes internetvaner. Det forsøger vi nu med denne gimmick. Vi bygger vores egen valgkamp, fordi vi ønsker, at danskerne skal tage en beslutning om, hvordan fremtidens internet skal se ud”, siger Jesper Thyssen.

”Det Nemme Valg”-kampagnen er udarbejdet i samarbejde med CO+ og Dentsu.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>