Fremtidens pakkepost er let og sikker
Hjem NYHEDER Fremtidens pakkepostanlæg er let og sikker

Fremtidens pakkepostanlæg er let og sikker

Af Redaktionen

Engang var postkasser blot til breve og aviser, men den voldsomme stigning i nethandlen gør, at pakkepostanlæg til virksomheder og pakkeanlæg til Click & Collect er fremtiden.

Hvis man kigger på markedet for 10 år siden, så diskuterede vi om postkasserne var på vej ud.

Men de seneste års store interesse for nethandel og især Covid19 har skabt en helt ny dagsorden. Det fortæller Kenneth Steinmetz, adm. direktør i Renz A/S.

Det handler om ”convenience”…

Antallet af pakkeforsendelser er steget markant de seneste år og e-handelsvirksomhederne forventer en fordobling i antallet af forsendelser inden for de næste to til tre år.

– Vi kan se et stort behov hos køberen. Man vil jo gerne have varen leveret i sin pakkeboks derhjemme, så man slipper for at stå i kø en kiosk eller pakkebutik, siger Kenneth Steinmetz.

Her gør digitale pakkepostanlæggene fra Renz A/S en forskel. Hvor det før var postkasser, er det nu avancerede digitale systemer, der kan sikre værdifulde forsendelser, sørger for at modtageren får besked, når der er post og endda bruges til at sende og returnere – og meget mere.

Det skal være nemt og bekvemt. Det vi exceller i, er digitalisering af postkasserne. Forsendelserne nu om dage bliver tracket og vores postkasser er kompatibelt med alle kendte systemer. Det betyder, at forsendelsen er fuldstændig digital. Modtageren får besked om pakkens lokation på mail eller mobil, og så er det bare at hente den, siger direktøren.

Fremtidens pakkepost er let og sikker… og sikkerhed

Det betyder også, at der opstår et øget behov for, at man sikkert kan modtage sine pakker uden de bliver beskadiget eller stjålet på dørtrinnet. Bliver pakkerne leveret til et sikkert pakkepostanlæg, så fjerner man de risici.

– Vi har udviklet software og systemer, der er sikre og lukkede. Du får din vare udleveret og du skal ikke bekymre dig for om den bliver snuppet foran hoveddørene, mens du er på arbejde, siger han.

En postkasse er ikke længere bare en kasse til post. Mulighederne er mange, for digitaliseringen åbner nye døre.

 

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>