Hjem Nyheder Fujitsu henter tung profil fra konkurrent

Fujitsu henter tung profil fra konkurrent

Af Redaktionen
Fujitsu henter tung profil fra konkurrent

Line Sinding Skött, 43, er ansat som salgsdirektør for Fujitsu i Danmark og Grønland pr. 1. juni 2021, hvor hun indtræder i direktionen i den japanskejede tech-virksomhed.

Line Sinding Skött bliver ansvarlig for salg af Fujitsus digitale services og softwareløsninger og skal drive den digitale transformation for kunder i den offentlige og private sektor.

Line Sinding Skött kommer senest fra en stilling som Director for Business Transition, Development & Sales i KMD, hvor hun de sidste 13 år har været ansvarlig for alt fra konkrete leverancer og implementering af it-projekter til salg, forretningsudvikling og innovation. Hun er uddannet i statskundskab (cand.scient.pol.) fra Syddansk Universitet i Odense og har en Mini MBA i forretningsadministration og ledelse fra Henley Business School.

”Det er et scoop at få Line Sinding Skött ind i direktionen som salgsdirektør. Line er en tung profil med et indgående kendskab til it-branchen, lige fra strategi og udvikling til salg og eksekvering. Hun har næse for forretning og en ekstremt resultatorienteret tilgang, hvilket sammen med de kompetencer, hun har fået opbygget gennem de sidste mange år i branchen, gør hende til et ideelt match. Jeg har store forventninger til Line, der får ansvaret for at vækste vores forretning inden for digitaliseringen af Danmark,” siger Søren Rinnov Østergaard, direktør i Fujitsu Danmark.

”It handler helt grundlæggende om at forstå kundens behov og forretning, og i min nye rolle trækker jeg på min erfaring som konsulent samt min personlige interesse for netværk, samarbejde og forhandling. Det bliver utroligt spændende at være med til at opbygge Fujitsus globale brand i Danmark og styrke den digitale udvikling,” siger Line Sinding Skött, salgsdirektør i Fujitsu.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>