Gaming-produkterne fra IKEA er landet i butikkerne og online
Hjem Gaming Gaming-produkterne fra IKEA er landet i butikkerne og online

Gaming-produkterne fra IKEA er landet i butikkerne og online

Af Redaktionen

Kollektionen, der kan få ethvert gamer-hjerte til at banke lidt hurtigere, består blandt andre af gamerstole, nakkepuder og musemåtter. Let the gaming begin!

Hvis du har en drøm om at blive professionel gamer, men ikke vil af med en formue, så har IKEA netop lanceret en kollektion af gamer-udstyr sammen med gaming mærket ROG.

Kollektionen, som både er funktionel og til at betale, er udviklet med inputs fra professionelle og entusiastiske gamere, så der er helt styr på et højt level af komfort i kollektionen.

Gaming-produkterne fra IKEA er landet i butikkerne og onlineDu kan anskaffe dig en af de nye gamerstole til blot 349 kr. og du kan få en musemåtte for kun 99 kr. Skal du have hele pakken, kan du købe et startkit med stol, skrivebord og skuffeelement. Her ligger prisen på 1.947 kr. – 5.197 kr. Ud over møblerne indeholder kollektionen også kopholdere, tæpper og hulplader, som kan pifte din gamerstation op.

“Spillere sidder i timevis – længere end de fleste kontorarbejdere. Vores produkter skal tilbyde bedre ergonomi og fungere, så spillerne kan blive endnu bedre til det, de laver uden at slide deres kroppe op,” fortæller Jon Karlsson, Designer hos IKEA.

Verdens mere end 2,5 milliarder gamere har ikke identisk smag og behov, derfor kommer flere af produkterne i gamer-serien også i forskellige størrelse.

Kollektionen kan købes online og i butikkerne nu.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>