Garmin præsenterer Approach Z82 – den mest nøjagtige afstandsmåler til golf
Hjem Nye Produkter Garmin præsenterer Approach Z82 – den mest nøjagtige afstandsmåler til golf

Garmin præsenterer Approach Z82 – den mest nøjagtige afstandsmåler til golf

Af Redaktionen

Business Wire – Garmin International, Inc., en enhed af Garmin Ltd. (NASDAQ: GRMN), annoncerede i dag Approach Z82, den mest nøjagtige afstandsmåler til golf med GPS på markedet til dato.

Garmin præsenterer Approach Z82 – den mest nøjagtige afstandsmåler til golfApproach Z82 måler præcise slagafstande inden for 25 cm fra pin’en ved afstand op til 411 meter. Desuden kan Approach Z82 prale med 2-D CourseView-kortlægning med fuld farve gennem linsen, Green View-overlay på mere end 41.000 baner over hele verden, og takket være sin forbedrede laserafstandsydeevne kan enheden ramme flag mere konsistent end tidligere modeller.

“Approach Z82 bruger nogle af de mest fremtrædende golffunktioner, der findes på markedet og bygger på grundlaget for vores første afstandsmåler for at tilføje endnu mere dybde og afstandspræcision for at hjælpe golfspillere,” sagde Dan Bartel, Garmin Vice President of Global Consumer Sales.

”Et stærkt sæt golffunktioner, der nu inkluderer vindhastigheds- og -retnings-displays og forbedret rækkevidde, kombineret med en ny og forbedret viewfinder for at give en skarpere, mere behagelig visningsoplevelse, gør Approach Z82 til et uvurderligt værktøj for golfspillere på alle niveauer.”

Approach Z82’s forbedrede optik producerer skarpere billeder, og en overlegen viewfinder giver bedre øjenaflastning, så golfspillere, der bærer briller, kan se det fulde omfang af OLED-skærmens højopløsning. Derudover gør vibrationsfeedback og den raffinerede laserafstandsmåling fastlåsning på flaget mere præcist og intuitivt.

Det, der adskiller Approach Z82 fra andre afstandsmålere, er de supplerende banedetaljer, der er let tilgængelige i spillerens perifere syn. Ved at kombinere GPS-teknologi og CourseView-kortlægning overlejres et 2-D-billede af hullet på søgeren sammen med afstande til vigtige hazarder og layups. Når Approach Z82 låses fast på flaget, zoomer kortet automatisk ind på det grønne, der markerer en laserafstandsbue i den specifikke afstand. Når dette sker, vil spillerne være i stand til at kende pin-positionen i forhold til front og bagkant af greenen.

Approach Z82 kan også vise vindretning og -hastighed for at hjælpe med at tage gætteriet ud af at vælge den rigtige kølle. Med den nye Hazard View-funktion kan golfspillere hurtigt zoome ind og scrolle gennem hver hazard på kortet for at se flere detaljer og vide præcist, hvor afstanden til front og bagkant af hver fare måles til – selv når spillerens direkte udsyn er blokeret.

Afstandsmåleren tilbyder også et fleksibelt antal funktioner, der kan aktiveres eller deaktiveres afhængigt af en golfspillerens specifikke behov. Med funktionen PlaysLike Distance, kan brugere bedre forstå slagets sande afstand, som justeres for slag op og ned af bakke. Når spillerne bruger Approach Z82’s Pinpointer-indstilling, vil de desuden have den kritiske fordel ved at se retningen mod greenen på ”blinde” slag. Desuden er den nye turneringstilstandslampe på toppen af afstandsmåleren med til at minde spillerne om, at de følger turneringsregler.

Golfspillere kan holde styr på score og tracke statistik på Approach Z82 ved at uploade deres scorecards til den gratis Garmin Golf app1; en nyttig app, der holder styr på banestatistikker, leaderboards og scorecards. Med den nye Find My Garmin-funktion kan spillere, der glemmer deres afstandsmåler på banen, nemt spore enhedens placering.

Approach Z82 er tilgængelig i Danmark fra primo maj med en vejledende pris på DKK 5.399. Læs mere på garmin.com/golf.

Approach Z82 er den seneste løsning fra Garmins ekspanderende outdoor segment, der fokuserer på at udvikle teknologier og innovationer til at forbedre brugernes outdooroplevelser. Uanset om du er til vandring, jagt, løb, trailcykling, golf, dykning eller brug af satellitkommunikation, er Garmins outdoorudstyr vigtige redskaber for entusiaster på alle niveauer.

I mere end 30 år har Garmin været en frontløber inden for ny GPS-teknologi, trådløse enheder og applikationer, der er designet til folk med en aktiv livsstil. Garmin arbejder inden for fem primære forretningsområder: Vejnavigation, luftfart, sport, marine og outdoor.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>