Garmin® afslører Montana® 700-serien med global forbindelse, TopoActive Europa-kort og 8 mega-pixel-kamera

Garmin International, Inc., en enhed af Garmin Ltd. (NASDAQ: GRMN), annoncerer i dag Montana 750i, Montana 700i og Montana 700 GPS-håndholdt serie – de seneste alsidige og funktionspakkede tilføjelser til det populære udvalg af udendørs navigationsenheder.

Garmin® afslører Montana® 700-serien med global forbindelse, TopoActive Europa-kort og 8 mega-pixel-kamera 1Den store 5-tommer handskevenlige touchscreen er 50 % større end de foregående Montana-modeller, og med monteringsmuligheder til en række aktiviteter kan Montana 700-serien tilpasses til brug på ATV’er, både, biler, motorcykler og autocampere. Uanset om der er tale om vejkørsel eller off-road, tilpasser disse håndholdte enheder sig problemfrit takket være de forudindlæste TopoActive Europe- og City Navigator-kort (kun 700i / 750i). Montana 700i og 750i tilbyder Garmin inReach-satellitkommunikationsteknologi, der muliggør global tovejsmeddelelser, interaktive SOS-alarmer, lokaliseringssporing og vejropdateringer.

“Uanset hvor dine ture kan tage dig hen, vil de nye håndholdte Montana give dig den tillid og sikkerhed, at du vil forblive forbundet i enhver forstand af ordet,” sagde Dan Bartel, Garmin vice president of global consumer sales. ”Vi er glade for at bringe inReach satellit-teknologi ind i et touchscreenprodukt i vores serie af outdoor-håndholdte, og med alsidigheden til at bringe den fra vejen til stien til vandet og overalt derimellem, er Montana 700-serien den perfekte outdoor ledsager.”

Ved hjælp af den globale dækning af Iridium®-satellitnetværket giver Montana 700i/750i brugere mulighed for at kommunikere med ethvert mobiltelefonnummer, e-mail-adresse eller anden inReach-enhed, mens de bruger GPS til at spore og dele fremdriften på rejsen. Brug det fulde touchscreen-QWERTY-tastatur til at holde kontakten med venner og familie ved hurtigt at indtaste meddelelser, der sendes via inReach-satellitteknologi. Hvis brugeren aktiverer inReach-sporing, kan venner og familie, der ønsker at følge med, se eller anmode om brugerens placering når som helst under deres rejse. Friluftsentusiaster kan bruge Montana 700i/750i til at udløse en interaktiv SOS til nødhjælp fra et 24/7 GEOS International Emergency Response Coordination Center. GEOS, som er verdens førende inden for beredskabsløsninger og -overvågning, vil advare lokale beredskabsfolk og give opdateringer til brugerens nødkontakter, mens de også fortsætter med at kommunikere frem og tilbage med brugeren, indtil situationen er løst. For at få adgang til Iridium-netværket og kommunikere med inReach-aktiverede Montana-enheder, kræves et aktivt satellitabonnement. En række abonnementsplaner er tilgængelige for både enkeltpersoner og professionelle tjenester fra fleksible muligheder for måned til måned til årlige planer.

Hver enhed i den nye Montana 700-serie tilbyder Wi-Fi®-forbindelse, ANT+®-teknologi og trådløs Bluetooth-teknologi til nemme trådløse opdateringer og giver brugerne mulighed for at parre med Garmin Explore™-appen for at planlægge ture, synkronisere waypoints, stier og kurser, oprette samlinger, gennemgå dine aktiviteter og mere. Før brugerne kan gå på et eventyr, kan brugerne downloade BirdsEye-satellitbilleder i høj opløsning til Montana via Wi-Fi, og disse fotorealistiske visninger kan også bruges offline. Alle de nye Montana-håndholdte er vandafvisende og testet efter amerikanske militære standarder (MIL-STD-810), hvilket gør dem klar til ethvert eventyr. Adgang til både GPS- og Galileo-satellitnetværk plus et 3-akset kompas og barometrisk højdemåler giver disse håndholdte mulighed for at spore i mere udfordrende miljøer end GPS alene kan. Venner og familie kan bruge den webbaserede MapShare™ trip-delingsside til at følge med i eventyret hjemmefra og se fremskridt, pinge en enhed for at se en GPS-placering for brugeren og udveksle beskeder under turen.

Et 8-megapixel kamera i Montana 750i lader opdagelsesrejsende tage billeder mens de er på farten. Enheden geotagger fotos med koordinater, så brugere let kan navigere tilbage til favoritsteder i fremtiden. Trek langt og bredt off-grid med Montana 700-serien med en inkluderet genopladelig lithium-ion-batteripakke, der kan give mere end 18 timers batterilevetid i GPS-tilstand, eller aktiver ultralow-power Expedition-tilstand for over 300 timers GPS-sporing mellem genopladning.

Den nye Montana 700-serie fås nu med vejledende priser, der spænder fra DKK 4.999 til DKK 6.599. Besøg www.garmin.dk/outdoor for at lære mere.