Garmin® annoncerer MARQ® Golfer, det moderne toolwatch som scorer både på og uden for banen
Hjem Nye Produkter Garmin® annoncerer MARQ® Golfer, det moderne toolwatch som scorer både på og uden for banen

Garmin® annoncerer MARQ® Golfer, det moderne toolwatch som scorer både på og uden for banen

Af Redaktionen

En premium-udformet ur med Garmins mest avancerede golffunktioner

Garmin® annoncerer MARQ® Golfer, det moderne toolwatch som scorer både på og uden for banenGarmin International, Inc., en enhed af Garmin Ltd. (NASDAQ: GRMN), annoncerer i dag MARQ Golfer, den seneste tilføjelse til MARQ Collection af moderne toolwatches, bygget med ægthed og funktionalitet, et klart udtryk for ens personlighed, interesser og ambitioner. MARQ Golfer er det eneste moderne toolwatch, der kombinerer hverdagens smarte funktioner, Garmins mest avancerede golf- og ypperste multisportmuligheder. MARQ Golfer er designet til at blive båret på og uden for banen og er bygget med førsteklasses materialer, en 46-millimeter urkasse i titanium og keramisk urkrans med tilpassede 1-18 golfhullemærker og en tritongrøn jacquardvævet nylonrem. Luksusuret er forudindlæst med 41.000 golfbaner og giver mulighed for problemfri sporing af spil.

Det kan prale af en række funktioner, der kan hjælpe med at forbedre en golfspillers spil, såsom PlaysLike Distance, Hazard View og en Virtuel Caddie til at analysere kritiske faktorer som vindhastighed, baneindretning og en golfspillers hastighed kølle-performance for at vælge den bedst egnede kølle til hvert skud. MARQ Golfer fejrer dem, der har en passion for golfspillet.

Garmins globale brandambassadør og golflegende Greg Norman har erfaring med MARQ Golfer på og uden for banen. Den internationalt berømte “Great White Shark” har vundet mere end 90 turneringer overalt i verden, inklusive to Open mesterskaber, og går med æren af at have forsvaret sin nr. 1-position på verdensranglisten i hele 331 uger.

”Som en, der har været involveret i golfspillet i mange årtier, har jeg set udviklingen inden for golfteknologi og har set førstehåndsfordelene ved at bære et Garminur på mit håndled,” siger Norman. ”Ved første øjekast ville man ikke forvente, at MARQ Golfer har ultra-high-end GPS-teknologi og smarte funktioner, fordi det ligner et smukt smykke, men jeg har fundet, at det er det perfekte ur til at have på hele dagen, både på kontoret og på banen.”

MARQ Golfer har buet safirglas og et altid tændt, sollys-læsbart display. Uret er fyldt med premium smartwatch-funktionalitet, inklusive indbygget musiklagring, Garmin Pay™ til kontaktløse betalinger1, smartnotifikationer2, daglig aktivitetstracking3, samt håndledsbaseret pulsmåling og en håndledsbaseret Pulse Ox-sensor4. Kompatibel med Garmins QuickFit™ urremme er det hurtigt og nemt at skifte mellem forskellige remme og armbånd.

”I over et årti har vi lavet produkter, der forbedrer golfoplevelsen – fra GPS-ure til sving-sensorer, kølletrackingsystemer og afstandsmålere – og vi er glade for at tilføje MARQ Golfer for at give spillerne endnu et værktøj til at spille deres bedste spil , ”Sagde Dan Bartel, Garmins vice president of global consumer sales. “Som det eneste moderne toolwatch på markedet med smartfunktioner og avancerede trackingdata for golfspil, er MARQ Golfer et ur, der sætter standarden i stil og funktion både på og uden for banen.”

Ud over det smukt udformede design og den behagelige pasform på håndledet, skinner MARQ Golfer i sin præcise evne til at hjælpe med at strategisere og finjustere en golfspillers spil. Forudindlæst med mere end 41.000 golfbaner i hele verden og fuldfarve CourseView-kortlægning lige på håndleddet, er det let at hurtigt bestemme afstande til front, midt og bagside af greenen. Uret bruger indstillingen PlaysLike Distance til at justere afstande, så der tages højde for slag op og ned ad bakke, og med Hazard View kan golfspillere hurtigt rulle gennem hver hazard på kortet for at få kritiske afstandsoplysninger og vide nøjagtigt, hvad de skal undgå under spillet. Derudover bruger MARQ Golfer en Autoshot spiltracker til at måle og registrere slagafstande.5 Med i æsken fås tre Approach® CT10 køllesensorer til avancerede sporingsfunktioner, herunder placeringer, afstande og kølletype.

Med et internt, genopladeligt lithiumbatteri giver MARQ Golfer op til 12 dages batterilevetid i smartwatch-tilstand og op til tre golfrunder på en opladning. Tilgængelig i juli og MARQ Golfer har en vejledende pris på DKK 14.899. Besøg www.garmin.dk/marq for at lære mere og se hele MARQ-serien.

MARQ Golfer er den seneste innovation fra Garmin’s MARQ-serie af ure, et udtryk for vores forbrugeres ambitioner. MARQ-serien kombinerer smukt design med banebrydende materialer og teknologi.

I mere end 30 år har Garmin været banebrydende indenfor ny GPS-navigation og trådløse enheder og applikationer, der er designet til mennesker, der lever en aktiv livsstil. Garmin betjener fem primære forretningsenheder, herunder vejnavigation, luftfart, sport og træning, marine og outdoor.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>