Garmin giver dig funktion til gravitetstracking
Hjem NYHEDER Garmin giver dig funktion til gravitetstracking

Garmin giver dig funktion til gravitetstracking

Af Redaktionen

Business Wire – Garmin International, Inc., en enhed fra Garmin, annoncerede i dag graviditetstracking, hvilket giver kommende mødre et øjebliksbillede af deres graviditet sammen med deres andre helbreds-, velvære- og aktivitetsdata.

Garmin giver dig funktion til gravitetstrackingVia Garmin Connect-appen og et kompatibelt Garmin-smartwatch kan brugerne logge graviditetsrelaterede symptomer, spore babybevægelse, oprette tilpassede påmindelser, modtage trænings- og ernæringstips og mere. Oprettet til kvinder af kvinder – graviditetstracking er Garmins seneste innovative sundhedsfunktion til kvinder efter annonceringen af registrering af menstruationscyklus i 2019. Se graviditetstracking i aktion her.

Hovedfunktioner

  • Indtast babyens termin og følg fremskridt på en graviditetstidslinje inklusiv babyens størrelse, som sammenlignes med frugt og grøntsager.
  • Lær, hvordan fitness- og præstationsmålinger svinger under graviditet med mulighed for at justere pulsalarmer, overvåge hydrering og endda sætte træningsstatus på pause.
  • Få vejledning i symptomer, du kan forvente, og ernæringstips. Tilmeld dig for at modtage ugentlige anbefalinger om vægtøgning.
  • Opret tilpassede påmindelser, der leveres direkte til brugerens smartwatch for at drikke vand, logge symptomer, lave bækkenbundsøvelser og mere.
  • Log 30+ symptomer manuelt, tre typer babybevægelse, blodsukkerniveau, noter og mere. Få et resumé af loggede data til nem deling ved kontrolundersøgelser.
  • Brug graviditetstracking appen i Connect IQ til nemt og diskret at logge disse oplysninger fra et kompatibelt smartwatch.
  • Contraction Timer Connect IQ-appen giver mor og fødselspartner mulighed for at spore varigheden og hyppigheden af veer fra et kompatibelt Garmin-smartur.

“Garmin er fortsat forpligtet til at skabe produkter og funktioner til kvinder i alle faser af deres liv,” udtaler Susan Lyman, Garmin vice president of global consumer marketing. ”Den positive feedback, vi modtog, da vi lancerede registrering af menstruationscyklus, var en klar indikation af, at vores kvindelige kunder søger flere muligheder for at bruge teknologi til at forbedre deres sundhed og velvære. Det er vores håb, at denne graviditetstrackingfunktion kan hjælpe kvinder med at forstå, hvordan deres graviditet hænger sammen med deres aktive livsstil og generelle trivsel.”

For kvinder, der opretholder et træningsregime under hele graviditeten, tilbyder Garmin Connect yderligere måder at tilpasse indstillinger i appen og understøttede enheder, herunder muligheden for at:

  • Sætte træningsstatus på pause, da status ofte falder med den øgede puls og blodvolumen, der følger med graviditeten.
  • Aktivere alarmer for høj puls for aktiviteter, så brugerne kan overvåge deres puls og holde sig inden for deres læges anbefalinger.
  • Justere daglige hydreringsmål.

Graviditetstracking aktiveres fra Garmin Connect-appen på en kompatibel smartphone inden for funktionen med registrering af menstruationscyklus, der giver kvinder mulighed for let at skifte fra at logge deres cyklus til at tracke en nuværende graviditet. Funktionen er tilgængelig for mange af Garmins bedst-sælgende wearables, herunder Venu-, vívoactive-, Forerunner- og fēnix- serierne via Connect IQ-butikken. Graviditetstracking er også tilgængelig på vívomove-serien via widgeten til tracking af kvinders sundhed.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>