Garmin giver værdifuld sundheds- og fitnessindsigt til Forerunner løbe-smartwatches med GPS
Hjem Nye Produkter Garmin giver værdifuld sundheds- og fitnessindsigt til Forerunner løbe-smartwatches med GPS

Garmin giver værdifuld sundheds- og fitnessindsigt til Forerunner løbe-smartwatches med GPS

Af Redaktionen

Funktionsopdateringer giver atleter avanceret søvnovervågning, yderligere animerede træningsprogrammer på skærmen og mere.

Garmin International, Inc., en enhed fra Garmin Ltd. , annoncerede i dag funktionsopdateringer til Forerunner 245, Forerunner 245 Music, Forerunner 745 og Forerunner 945 løbe-smartwatches, som nu er tilgængelige via en gratis softwareopdatering.

Med denne opdatering kan atleter drage fordel af følgende funktioner:

  • Forbedret VO2 max: Optag VO2 max under en trail run-aktivitet (kan slås fra, hvis det ønskes), og modtag en mere nøjagtig VO2 max, der tegner sig for vanskeligt terræn eller fodfæste, når du bruger “run” -aktivitetsprofilen.
  • Rate of perceived exertion (RPE) og følelse: Efter en træning kan en atlet registrere, hvor hårdt det var, og hvordan det føltes. Disse subjektive vurderinger uploades derefter til Garmin Connect™ som en del af aktiviteten. Fås også på Forerunner 45 og Forerunner 45S.
  • Forbedrede intensitetsminutter: Find ud af, hvordan og hvornår der blev optjent daglige intensitetsminutter.

Yderligere opdateringer til Forerunner 245 og Forerunner 245 Music inkluderer:

  • Daglige foreslåede træninger: Modtag daglige træningsforslag til løb og cykling på enheden  baseret på træningshistorik, fitnessniveau og restitutionstid.

Yderligere opdateringer til Forerunner 745 og Forerunner 945 inkluderer:

  • Avanceret søvn og søvnscore fra Firstbeat Analytics™: Lige fra håndleddet skal du gennemgå avancerede søvnmålinger, herunder søvnfaser, og modtage en søvnpoint og søvnindsigt baseret på kvaliteten og kvantiteten af den foregående nattesøvn.
  • Ultrarun-aktivitet: Log tid brugt på hjælpestationer, mens du bruger ultrarun-aktiviteten med hviletimer.
  • Yderligere animerede træninger på skærmen: Letfølgelige træningsprogrammer, herunder cardio, styrke, yoga og Pilates, kan downloades fra Garmin Connect-appen og synkroniseres direkte til uret.
  • Forbedret fitnessalder: Modtag et mere nøjagtigt skøn over kroppens “konditionsalder” ved hjælp af kronologisk alder, aktivitet, hvilepuls og BMI eller kropsfedtprocent.1

Atleter kan opdatere deres Forerunner ved at parre uret med Garmin Connect-appen.

Garmins produkter er konstrueret på indersiden for livet udenfor og har revolutioneret livet for løbere, cyklister, svømmere og atleter på alle niveauer og evner. Forpligtet til at udvikle teknologi, der hjælper folk med at forblive aktive og hæve ydeevnen, mener Garmin, at hver dag er en mulighed for innovation og en chance for at slå i går. Andre Garmin-fitnessmærker inkluderer Tacx® og Firstbeat Analytics.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>