Garmin bringer revolutionerende ekkolodsteknologi til live-scanning til fiskeri ved kyst og på åbent vand med det nye LiveScope XR System
Hjem Telekommunikation Garmin International bringer revolutionerende ekkolodsteknologi til live-scanning til fiskeri ved kyst og på åbent vand med det nye LiveScope XR System

Garmin International bringer revolutionerende ekkolodsteknologi til live-scanning til fiskeri ved kyst og på åbent vand med det nye LiveScope XR System

Af Redaktionen

Ny transducer tilbyder levende ekkolodsdækning på op til 150 m i ferskvand og op til 100 m i saltvand

 Garmin International, Inc., en enhed af Garmin Ltd. (NYSE:GRMN), verdens største og mest innovative marineelektronikproducent, afslørede i dag LiveScope XR, den seneste tilføjelse til sin prisvindende live-scanning ekkolodslineup, nu med en udvidet rækkevidde til dybere og åbent vand.

Med fremragende billedskarphed på både tætte og lange afstande samtidigt, leverer LiveScope XR realtidsbilleder af fisk og struktur op til 150 m foran eller under båden.

“Du har aldrig set realtidsbilleder af fisk og struktur på afstande og dybder som her,” sagde Dan Bartel, Garmins vicepræsident for globalt forbrugersalg. “LiveScope XR tilbyder en betydelig rækkevidde uden at ofre billedklarhed og opløsning. Efter at have sat standarden for live-scanning ekkolod, er vi begejstrede for at fortsætte med at bringe denne teknologi til dybere vand, så endnu flere lystfiskere kan opleve forskellen i LiveScope.”

Se mere med et udvidet sortiment

Med et optimeret design til dybere vand har LiveScope XR-transduceren udvidede elementer, så lystfiskere kan se både billeder for kort og land afstand i realtid. Lystfiskere kan se længere omkring og under båden – op til 150 m i ferskvand og 100 m i saltvand – og funktionen Reverse Range giver dem mulighed for at bruge mere af skærmen til at vise fisk og struktur. For at se detaljer tættere på båden, viser Compress Range-funktionen et live look i skarpe detaljer tæt på, mens det stadig giver lystfiskeren mulighed for at holde øje med mål længere væk på samme tid.

Med syv farvepaletter at vælge imellem kan lystfiskere se fisk og strukturer i levende kontrast og klarhed. Som alle LiveScope-transducere er LiveScope XR udstyret med ekstra sensorer, der gør det muligt for den konstant at justere ekkolodsstrålerne for at kompensere for bådens bevægelse, så selv under barske forhold vil lystfiskere stadig se et stabilt ekkolodsbillede, selv ved et udvidet område.

Tre tilstande i ét system

Garmin bringer revolutionerende ekkolodsteknologi til live-scanning til fiskeri ved kyst og på åbent vand med det nye LiveScope XR System

LiveScope XR-systemet leverer tre unikke udsigtspunkter med ét beslag, der nemt kan justeres, så det passer til en lystfiskers fisketeknikker og præferencer, uden brug af værktøj. Drej blot transduceren fremad for at se, hvad der er ude foran båden; peg den ned for at se direkte under båden; eller drej den sidelæns med det medfølgende Perspective Mode Mount for at aktivere ‘top down’ perspektivtilstand, der er perfekt til at spejde åbent vand eller kystlinjer. Vælg den LiveScope-tilstand, der passer bedst til det pågældende fiskested, og visningen ændres automatisk på en kompatibel Garmin-kortplotter-skærm.

Upgrader til LiveScope XR fordele

LiveScope XR System inkluderer en kompakt GLS 10 Black Box med en LiveScope XR LVS62 transducer, sammen med en trollingmotorcylinder og akselmonteringssæt, perspektiv-monteringsbeslag og et simpelt plug-and-play Garmin Marine Network-stik for nem installation og integration med en kompatibel plotter. Med en gratis softwareopdatering kan LVS62-transduceren (sælges separat) føjes til en eksisterende LiveScope System black box for kunder, der ønsker at opgradere.

Både LiveScope XR System og LiveScope XR LVS62 er tilgængelige nu, med vejledende priser på henholdsvis DKK 24,799 og DKK 18.699. LiveScope XR er kompatibel med en lang række Garmin GPSMAP- og ECHOMAP-plottere og combo-enheder. Klik her for at se hele listen over kompatible enheder.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>