Garmin lancerer Edge 530 og Edge 830

Garmin International, en del af Garmin Ltd, lancerede i dag Edge 530 og Edge 830 – de nyeste GPS-cykelcomputere.

Garmin lancerer Edge 530 og Edge 830 1Der kombinerer dynamisk præstationsdata sikkerhedsfunktioner1 og avanceret navigation i et letvægtsdesign, der kan bruges i enhver type terræn. For cykelryttere, der leder efter nye udfordringer, har Edge 530 og Edge 830 integrerede TrailForks data og mountainbike-dynamik, herunder total antal hop, hoppets længde og hang time, hvilket gør det lettere at overvinde ruten.

Edge 530 er ideel til cykling, uanset vejrforhold, og har et knapdesign og en 2,6-tommer farveskærm i høj opløsning, mens Edge 830 har en touchscreen, der hurtigt reagerer – selv når den er våd eller bruges med handsker.

“Edge 530 og Edge 830 indeholder nye og opdaterede funktioner, der er designet til alle ryttere – uanset om du går efter en podieplads i et cykelløb, kører på grus eller off-road, cykler mest i byen eller er et sted i mellem”, sagde Dan Bartel, Garmins Vice President of Global Consumer Sales. “Enhederne tilbyder nye turdata og vejledning, navigationsforbedringer, sikkerheds- og sporingsfunktioner og meget mere, som gør det muligt at finde din egen ”Edge” – fra Garmin.”

Under en tur bruger Edge 530 og Edge 830 vigtige turdata til at give dynamiske og vejledning, præstations indsigte der kan hjælpe cykelryttere med at forbedre og holde øje med deres indsats. Den nye ClimbPro-funktion viser automatisk den resterende stigning og kategori for hver stigning, mens du følger en rute, hvilket hjælper cykelryttere med at måle deres indsats på resten af turen. De nye Edge-cykelcomputere vil også give ryttere mulighed for at se, hvordan deres krop klarer sig i forskellige miljøer med varme- og højdeakklimation2 og modtage meddelelser på turen, når det er tid til at lade op eller drikke væske. Når man ikke er på tur, vil Edge 530 og Edge 830 vise data om de sidste fire uger med cykling, brudt ned i forhold til lav aerob, høj aerob og anaerob indsats for at vurdere, hvor afbalanceret en rytters træning er og give dem indsigt i, hvor de har brug for yderligere fokus. Når Edge 530 og Edge 830 parres med kompatible sensorer, vil de beregne rytterens energikurve og sammenligne deres performance med tidligere uger og måneder. For ryttere, der følger en træningsplan, kan de automatisk synkronisere træningsprogrammer fra Garmin Connect™ og TrainingPeaks direkte til deres Edge og se træningsprogrammer for den kommende uge, før de ubesværet går i gang med træningen.

Garmin Cycle Map, der indeholder sving-for-sving-navigation og navigationsvarsler, der informerer ryttere om skarpe sving forude. Derudover giver Edge 830 cykelryttere mulighed for at skabe nye ture og ruter direkte på deres enhed. For at hjælpe Edge 530 og Edge 830 brugerne med at køre som lokale, vælger popularitetsfunktionen fra de bedste veje, bjerg- eller grusruter, der bliver brugt mest af andre. Enheden vil endda lede cyklister tilbage til ruten – eller tilbage til start – hvis de farer vild eller beslutter at tage tidligere hjem. Nu vil cykelryttere ved hjælp af Edge 530 eller Edge 830 kunne bruge mere tid på at cykle i stedet for at vente takket være ruteberegningshastigheder, der er dobbelt så hurtige som tidligere modeller.

For cykelryttere, der søger efter deres næste eventyr, er Edge 530 og Edge 830 gode kammerater på mountainbike-ruten. Mountainbike-modellerne kommer med data fra Trailforks bygget direkte ind i Garmins cykelkort, herunder detaljerede kort over ruter fra mere end 80 lande med trail-bedømmelser. Ryttere vil kunne se ruterne i detaljer direkte på deres Edge-enhed, hvilket vil hjælpe dem med at finde de ruter, der passer bedst til deres niveau. Når en cykelrytter stopper midt på turen, viser Forksight-tilstanden automatisk hvor ruten deler sig forude og viser, hvor de er inden for et rutesystem. Under turen vil Edge 530 og Edge 830 følge alle detaljer med nye mountainbike-dynamikker somtotal antal hop, hoppets længde og hang time. Andre mountainbike-funktioner omfatter Grit, som vurderer sværhedsgraden af en tur ved hjælp af GPS-, elevations-, accelerometerdata og Flow, som måler, hvor nemt en cyklist kommer gennem en rute.

Uanset om du pendler til arbejde eller cykler med venner, vil indbyggede sikkerheds- og sporingsfunktioner1 på Edge 530 og Edge 830 hjælpe med at give ekstra ro i sindet, når du er på farten. Gruppemeddelelser og sporing gør det muligt for cykelryttere at holde forbindelsen, når de bliver adskilt fra gruppen3. Indbygget registrering af hændelser sender automatisk en cykelrytters placering til nødkontakter, hvis de kommer i problemer. For ekstra sikkerhed er Edge 530 og Edge 830 kompatible med Varia™-serien af sikkerhedsenheder, herunder RTL510 bagudvendt radar og UT800 smart-forlygte, så rytterne kan se og blive set. Hvis en cykelrytter stopper for at spise eller kigge på udsigten, vil den nye PIN-beskyttede cykelalarm underrette vedkommende på deres smartphone, hvis deres cykel er blevet flyttet.

Kun Garmin lader brugere tilpasse deres enhed med gratis apps, widgets og datafelter fra Connect IQ-store Brug AccuWeather MinuteCast-appen til at finde ud af, hvornår det begynder at regne, eller brug Yelp-appen til at downloade placeringen på nærliggende caféer eller cykelbutikker, og find ruten direkte hen til dem på Edge 530 eller Edge 830. Cykelryttere, der planlægger deres ture på forhånd, kan downloade Strava Summit, Komoot eller Wikiloc apps, så deres yndlingsruter kan hentes direkte ned på en Edge-enhed.

Med op til 20 timers batterilevetiden, er Edge 530 og Edge 830 tilgængelige nu og kommer i forskellige bunde løsninger, der ligger i priser fra DKK 2499 til 3999,- For mere information, besøg www.garmin.com.

Edge 530 and Edge 830 er de seneste nyheder fra Garmins voksende sportssegment, der udvikler teknologier til at forbedre og fremme en sund og aktiv livsstil. Uanset om brugerne er løbere, cyklister, svømmere, multisport atleter der bare gerne vil være aktive i løbet af dagen, er der et produkt, der kan hjælpe brugerne med at nå deres sundheds- og træningsmål.