Garmin og Fusionpræsenterer Signature Series 3 marinehøjtalere og subwoofere

Business Wire – Garmin International, Inc., en enhed af Garmin Ltd. (NASDAQ: GRMN), verdens førende marineelektronikproducent, annoncerede i dag, at de har redesignet sine Fusion-mærkede Signature Series marinehøjttalere og subwoofere med innovativ LED-belysning, der leverer et hidtil uset spektrum af farvevariationer, der komplementerer hver unikke båd og stil.

Garmin og Fusionpræsenterer Signature Series 3 marinehøjtalere og subwoofere 1Med udgangspunkt i successen med Signature Series-produktlinien kombinerer den nye Signature Series 3 traditionelle røde, grønne og blå LED’er med køligt og varmt hvidt (CRGBW) for at tilbyde en fuld farvepalette – fra premium pasteller til levende nuancer – for at give en mere omgivende atmosfære ombord på en lang række midtkonsol-, sejlsports- og sportsfiskerbåde.

Signature Series 3 introducerer også en helt ny 12-tommer subwoofer, der tilbyder en tordende 1600 watt spidseffekt.

”Vores redesignede Signature Series 3-marinehøjttalere og subwoofere er de første i branchen til at indarbejde CRGBW-LED’er, der giver brugerne tusinder af muligheder for at tilpasse højttalersystemets farve og effekter ombord på deres båd,” fortæller Peter Edwards, administrerende direktør hos Fusion. “Tilgængelig i et komplet sortiment af højttalere og subwoofere, alle designet og konstrueret til Fusions True-MarineTM-standard – den nye Signature Series 3 er den perfekte kombination af stil, ydelse og holdbarhed.”

Brugere kan kontrollere farven — statisk eller dynamisk, lysstyrke, lystilstand og hastighed – fra multifunktionsdisplayet via Garmin OneHelmTM eller med den nye valgfri trådløse CRGBW-fjernbetjening. Fjernbetjeningens intuitive farvevalgshjul giver brugeren mulighed for at vælge mellem den brede vifte af farveblandinger for at levere en virkelig premium belysning og lydunderholdning på vandet.

Den nye Signature Series 3 fås i 6,5-, 7,7- og 8,8-tommer højttalerstørrelser og 12- eller 10-tommer subwooferstørrelser, og den tilbydes med en Sports White eller Sports Chrome-grillfinish som komplimenterer en bred vifte af moderne både. For at levere Fusions fantastiske signaturlyd, indeholder de nye højttalere de fineste materialer og akustiske teknologier. Med en ‘CURV’ keglekompositteknologi, der giver større lyddefinition og højere output, matches de nye højttalere med en silkekuppel-tweeter for bedre gennemskæring og gennemsigtighed og fuldt forseglede crossover-komponenter. Signature Series-højttalerne og 10-tommer subwoofer fås også med en klassisk hvid finish uden CRGBW-belysning.

Hele Signature Series 3-serien med højttalere og subwoofere er konstrueret efter True-Marine-standarden og har bestået strenge tryk- og vandtæthedsprøver og er designet til at levere skarp lyd og underholdning af kvalitet sæson efter sæson. Fremstillet til installation under de hårdeste forhold med en IP65-klassificering for vand- og støvindtrængningsbeskyttelse, og højttalerne og subwooferne opfylder også industristandarder for UV- og salttågesikrin. Alt sammen understøttet af FUSIONs treårige forbrugergaranti.

Den nye Fusion Signature Series 3-højttalere og 10-tommer subwoofer forventes at være tilgængelige i Q1 2020, og 12-tommer subwooferen forventes at være tilgængelig i Q2 2020. Den fulde linje vises på Miami International Boat Show, 13.-17. Februar 2020 (stand nr. C811).