Garmin samler radarfunktioner og golf GPS-teknologi for første gang med Approach G80

Garmin samler radarfunktioner og golf GPS-teknologi for første gang med Approach G80

Garmin samler radarfunktioner og golf GPS-teknologi for første gang med Approach G80 1Garmin International, Inc., en del af Garmin Ltd. (NASDAQ: GRMN), lancerede i dag Approach G80, denførste håndholdte golf-GPS, der forener virksomhedens berømte golf-GPS-teknologi med launch-monitor, der kan vise avanceret data på spillerens slag. Radarfunktionerne gør det muligt for golfspillere at analysere og justere deres præstationer løbende – på driving rangen eller i løbet af spillet – ved at måle køllehovedets hastighed, golfboldens hastighed, smash-faktor, svingtempo og estimeret afstand. Approach G80 har en 3,5 tommer farvetouchscreen et genopladeligt batteri, der holder i op til 15 timer, hurtig adgangsknap til de integrerede radarfunktioner samt en fordybning på bagsiden, så enheden kan placeres på golfbolden for mere præcis skærmvisning. Ved at introducere en bred vifte af nye trænings- og spilfunktioner giver Approach G80 golfspillerne mulighed for at forbedre deres slag og for at deltage i virtuelle spil på flere end 41.000 baner rundt om i verden.

Launch-monitor, som gør det muligt at måle på sin præstation, mens man står på golfbanen og på den måde hæve spillet til næste niveau”, siger Dan Bartel, Garmins Vice President of Consumer Sales på verdensplan. “GPS’en fungerer som en alt-i-en hjælper, der både byder på førsteklasses radarfunktioner og forbinder golfspillere med golf-communities rundt om i verden.”

Et af målene med Approach G80 er at give golfspillere mulighed for at afprøve og forbedre deres slag. Det sker ved hjælp af forskellige trænings- og spilfunktioner: Opvarmning, tempotræning, virtuel runde og måltræning. Approach G80 bruger den indbyggede launch-monito under opvarmning og tempotræning til at vise boldhastighed, køllehovedhastighed, smash-faktor, estimeret afstand og tid for backswing og downswing for at vurdere tempoet for hver enkelt bruger. Spillere kan bruge Approach G80 til at slå og finjustere personlige statistikker eller konkurrere med venner på driving range. Virtuel runde gør det også muligt for brugerne at konkurrere i simulerede turneringer med golfspillere over hele verden. Måltræning giver golfspillere mulighed for at fokusere på deres driver-, wedge og putslag ved at få point for at ramme specifikke afstandsmål i spil for en eller to deltagere.

Når man er på golfbanen, sørger Approach G80 for bedre præcision og en mere fuldendt golfoplevelse. Funktioner som Touch Targeting giver golfspillerne mulighed for at røre ved et hvilket som helst punkt på skærmen – uanset om det gælder front, center eller bagkant af greenen, fairwayen eller endda hazarder og doglegs – og få vist den præcise afstand. Spillere kan også øge skrifttypestørrelsen på Approach G80 for nemt at kunne se afstandene til front, center eller bagkant af greenen. Med GreenView kan man zoome ind på dagens pin-placering på greenen eller flytte flaget til en anden placering for større afstandsnøjagtighed. Uanset om golfspillere står over for et slag op eller ned ad bakke, kan PlaysLike Distance-funktionen automatisk justere afstanden til et bestemt mål baseret på den højde, golfspilleren står i. Desuden fungerer Approach G80’s PinPointer-opsætning som et kompas, der nemt viser brugerne vej til greenen under udfordrende blinde slag. Approach G80 har et digitalt scorecard for op til 4 spillere og scoringsfunktioner omfatter Stroke Play, Stableford, Skin Games og Match Play med handicap, der kan justeres.

Golfspillere kan downloade Garmin Golfäappen og få adgang til Approach G80’s funktioner, herunder simulerede turneringer på flere end 41.000 baner over hele verden og automatiske baneopdateringer. Spillere kan også blive forbundet med andre golfspillere, sende og gennemse statistikker, ranglister, gemte scorecards og holde konkurrencen i live ved at deltage i ugentlige leaderboards.

Approach G80 er tilgængelig nu med en vejledende udsalgspris på DKK 4.199. Læs mere på garmin.com/golf.

Approach G80 er den seneste nyhed fra det stadigt voksende Garmin outdoor-segment, der udvikler teknologier, som kan forbedre og fremme en sund og aktiv livsstil. Uanset om brugerne elsker at vandre, gå på jagt, trail-løbe, cykle på mountainbike, spille golf eller dykke, er Garmins outdoor-udstyr essentielle redskaber til alle sportsentusiater – uanset niveau.

I årtier har Garmin været en frontløber inden for GPS-teknologi, trådløse enheder og applikationer, der er designet til folk med en aktiv livsstil. Garmin arbejder inden for fem primære forretningsområder: Vejnaviagtion, luftfart, sport, marine og outdoor.

Besøg Garmins presserum på garmin.com/newsroom for mere information eller følg med på facebook.com/garmin, instagram.com/garmin, eller youtube.com/garmin.