GlobalConnect leverer internettet til Danmarks største gaming-event
Hjem Gaming GlobalConnect leverer internettet til Danmarks største gaming-event

GlobalConnect leverer internettet til Danmarks største gaming-event

Af Redaktionen

80G-forbindelse skal trække kæmpe gaming-event

Den 15. til 17. oktober samles 3.000 gamere i Fredericia til Danmarks største LAN-party – også kendt som NPF.

Det stiller store krav til internetforbindelsen, der leveres af GlobalConnect.

I den første weekend af skolernes efterårsferie, den 15.-17. oktober, samles 3.000 gamere i Fredericia til NPF, der er Danmarks største LAN-event. NPF har valgt at samarbejde med GlobalConnect, der skal levere internetforbindelsen til Messe C, hvor eventet afholdes.

GlobalConnect leverer internettet til Danmarks største gaming-event”For at trække et event som NPF med så mange spillere, kræver det en netværksforbindelse med en utrolig høj kapacitet, og der er ikke er plads til latency. Vi er glade for, at vi er blevet valgt til at sikre slagets gang fra kulissen. Vi kommer til at levere to styk 40G-forbindelser, så ingen af spillerne kommer til at få problemer, og konkurrencen er fair hele eventet igennem,” siger Tue Marker, der er head of business management i GlobalConnect.

40G-forbindelserne kommer ind via to fiberforbindelser og tilsluttes to flight cases, der fungerer som mobile switches. Herefter sendes forbindelsen videre til NPF’s egen netværksinfrastruktur.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>