GlobalConnect samler lokationer i nyt hovedsæde

Et nyt GlobalConnect-hovedkvarter i det højt-certificerede nybyggeri CPH Highline på Havneholmen markerer næste kapitel i virksomhedens vækstrejse.

GlobalConnect samler lokationer i nyt hovedsæde 1GlobalConnect er netop flyttet til helt nye omgivelser i det nye og på alle måder bæredygtige byggeri CPH Highline på Havneholmen. Her samler fiber- og datagiganten sine københavnske lokationer, der hidtil har været placeret i Taastrup og Ejby.

”Flytningen markerer et nyt kapitel i den vækstrejse, som vi har været på de seneste år, og matcher i høj grad vores værdier og behov. Vi tror på, at det giver mening at investere i bæredygtige omgivelser, og flytningen understøtter vores generelle fokus på bæredygtighed,” siger Louise Hahn, der er CEO for GlobalConnect i Danmark.

CPH Highline er beliggende på Havneholmen tæt på city og med vandet lige udenfor døren. Bygningen er guldcertificeret gennem DGNB, der vurderer både klimavenlighed, miljøbelastning og arbejdsklima ud fra en lang række kriterier. Den er kendetegnet ved en 150 meter lang grøn sti, der binder de forskellige terrasser og uderum sammen på husets tag.