GlobalConnect satser stort på et nyt marked inden for netværksteknologi

Den nye netværksteknologi SD-WAN er et nyt og strategisk vigtigt vækstområde for GlobalConnect, som forventer, at deres omsætning på det nye marked hurtigt vil runde et trecifret millionbeløb.

GlobalConnect satser stort på et nyt marked inden for netværksteknologi 1Ifølge IDC vil markedet for SD-WAN i 2023 alene i USA være på 35 mia. DKK, og analytikere forventer, at markedet vil vokse med op til 58 procent om året frem imod 2025.

GlobalConnect har satset stort på at være de første i Danmark, der er klar med den nye teknologi, som blandt andet gør det muligt at styre hele en organisations netværk på én gang og på ét sted – fremfor at holde styr på enkelte routere rundt omkring i netværket. GlobalConnect estimerer, at størstedelen af danske virksomheder vil implementere den nye netværksteknologi inden for de næste fem år.

Ifølge Marie Skouenborg, der står i spidsen for det nye marked hos GlobalConnect, vil den nye teknologi komme til at gøre en kæmpe forskel for danske virksomheder.

”Der er så mange fordele ved teknologien, at virksomhederne bliver nødt til at forholde sig til det som en del af deres forretningsstrategi. Det vil ikke være et spørgsmål om, hvorvidt virksomhederne skal have teknologien, men mere et spørgsmål om hvornår,” siger Marie Skouenborg, Head of Dynamic Network Services hos GlobalConnect.