GlobalConnect udvider infrastruktur for DIS
Hjem NYHEDER GlobalConnect udvider infrastruktur for DIS

GlobalConnect udvider infrastruktur for DIS

Af Redaktionen

Fiberkoncernen GlobalConnect graver lige nu i indre by i København for at være klar til at levere på en ny kontrakt med undervisningsinstitutionen DIS.  

GlobalConnect udvider infrastruktur for DISDen selvejende non-profit institution DIS, som er specialiseret i at arrangere study abroad-ophold for nordamerikanske studerende i Danmark, har indgået en aftale med GlobalConnect, der træder i kraft den 1. oktober 2020. Aftalen indebærer, at DIS får leveret internet og fiber til 14 bygninger, der blandt andet består af kontorer, undervisningslokaler og kollegier til de studerende. Bygningerne er primært beliggende i København K, hvor GlobalConnect er ved grave for at gøre netværket klar til DIS.

”For at gøre overgangen fra DIS’ nuværende leverandør til vores netværk så smidig som mulig, er vi lige nu ved at grave og udvide vores infrastruktur, så organisationen kan overgå fuldkommen smidigt til vores netværk,” siger Louise Hahn, landechef for GlobalConnect Danmark.

GlobalConnect har 28.000 erhvervskunder i Norden og leverer også fiber til 302.000 privatkunder i Sverige og Norge. Koncernen ejer i alt 74.500 km fibernetværk og 22 datacentre med i alt 27.000 kvadratmeter i Danmark, Norge, Sverige og det nordlige Tyskland.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>