Globale giganter: Valmet vælger Wipro
Hjem Nyheder Globale giganter: Valmet vælger Wipro

Globale giganter: Valmet vælger Wipro

Af Redaktionen

Hvad gør en global virksomhed, når de allermest forretningskritiske Legacy ERP-systemer skal udskiftes med nye fremtidssikrede løsninger?

Globale giganter: Valmet vælger WiproDe finder en global samarbejdspartner, der kan varetage processen.

Den globale teknologivirksomhed Valmet, der er førende udvikler og leverandør af teknologier, automatisering og service til papir, energi og træslib, havde brug for hjælp.

Et af virksomhedens must-win battles er at blive globale mestre i processer og kundebetjening. Derfor var det en logisk konklusion at erstatte deres eksisterende legacy ERP-landskab med det mere tidssvarende Infor LN. Der var brug for en ny løsning, og der skulle en omfattende transformationen til.

Valmet havde brug for en partner, der kunne støtte virksomheden og deres mere end 12.000 medarbejdere med at nå deres fulde potentiale på det globale marked. Her faldt det naturlige valg på Wipro.

”Det vigtigste for os var at få en samarbejdspartner, der er særligt dygtig til at procesoptimering. Vi havde et stort behov for en partner, der kan styre transformationen fra legacy ERP til fremtidsorienterede løsninger,” siger Janne Puustinen, der er CIO for Valmet.

Wipro har været en professionel og driftsikker partner for Valmet i fremdriften mod en fuldt teknologisk og moderniseret virksomhed. Imens Wipro driver transformationen af Infor LN frem med fuld styrke, kan Valmet fokusere på deres kunder og forretning. Wipro hjælper desuden også Valmet fremadrettet med større og mindre strukturændringer.

Oprindeligt var aftalen mellem Wipro og Valmet, at Wipro skulle stå for Valmets application management, men på grund af de gode resultater af det strategiske partnerskab, har parterne udvidet samarbejdet, så Wipro også skal stå for data migration og servicetests hos Valmet.

https://www.youtube.com/watch?v=IYfWeQ_WWpk

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>