Globus Biler går med i CarPeople-kæden i ’krisetid’
Hjem Logistik/ Transport Globus Biler går nu med i CarPeople-kæden i ’krisetid’

Globus Biler går nu med i CarPeople-kæden i ’krisetid’

Af Redaktionen

Med udsigt til 50-års jubilæum i det nye år går Globus Biler i Silkeborg nu med i CarPeople.

Det nye kædesamarbejde er en god løsning i en udfordrende tid for hele bilbranchen, mener direktøren.

Siden 1973 er der blevet serviceret og solgt biler på Navervej i Silkeborg hos Globus Biler, hvor Henrik Thomsen har siddet i direktørstolen siden 2004. Nu går både bilhandel og værksted med i CarPeople-kæden, der er vokset til mere end 60 medlemmer fordelt over hele landet. Et udfordrende år gjorde tanken om et større fællesskab tillokkende, forklarer direktøren.

– Vi har et yderst velkørende værksted og en god salgsafdeling, men her er det især de brugte biler, der har holdt gang i kasseapparatet de seneste måneder. Selvom mange har ventet på ny bil under corona, vælger flere nu at købe brugt eller helt at vente med at købe bil. Vi er i en udfordrende tid i bilbranchen, og det er klart medvirkende til, at jeg ser en fordel i at have en så erfaren kæde i ryggen, siger Henrik Thomsen, der er direktør i Globus Biler, som beskæftiger 11 mand på værkstedet og tre i salgsafdelingen.

Krise kalder på sammenhold

Globus Biler går med i CarPeople-kæden i ’krisetid’Både brugtvognssalg, værksted og skadescenter har været i fuldt sving hos Globus Biler trods krisetiden. Men der er stadig brug for, at både bilhandlen og værkstedet lægger endnu mere energi på deres spidskompetencer, forklarer Henrik Thomsen:

– Udover at vi har forelsket os i de tiltag og den tankegang, der ligger hos CarPeople, så giver det en tryghed at være en del af noget større. Det betyder også, at vi ikke selv skal opfinde den dybe tallerken inden for markedsføring og alt det, der ligger udover vores kernekompetencer.

Hos CarPeople glæder man sig til at kunne føje et både erfarent og omstillingsparat medlem til familien.

– Med Globus Biler har vi fået et nyt medlem, der er stærkt både på værksted og salg, og som ser idéen i at være en del af en kæde med værdier, der forpligter. Branchen går i en retning, hvor det kun giver mening at favne bredt og løfte i flok. Det er derfor, at vi blandt andet samler markedsføringen og bruger nogle ressourcer på efteruddannelse af mekanikerne, så de altid er up to date også på el- og hybridbiler, siger Finn Thomsen, der er kædechef i CarPeople og tilføjer:

– I et udfordrende marked som nu gælder det også om at være omkostningseffektiv. I CarPeople kan vi, i samarbejde med vores moderselskab FTZ Autodele & Værktøj A/S, tilbyde samarbejdspartnere som Globus Biler en helt andet omkostningsstruktur end den, man for eksempel oplever i mærkeverdenen.

Flere finansieringsmuligheder

Udover den løbende efteruddannelse, der sikrer, at mekanikernes kompetencer til at overholde tilfredshedsgarantien hos CarPeople, kommer kædesamarbejdet også med nye finansieringsmuligheder, der bliver efterspurgt af værkstedskunderne.

– Nu kan vi tilbyde vores kunder gratis vejhjælp også på brugte biler, og det er der mange, der sætter enormt stor pris på. Som noget nyt kommer vi desuden til at kunne give rentefri finansiering af værkstedsydelser, så man kan knække en værkstedsregning over i 12 måneder. Det er noget, der er stor efterspørgsel på – også mere nu end for et år siden, lyder det fra Henrik Thomsen.

Det nye CarPeople i Silkeborg kommer til at være kendt under navnet Globus Biler CarPeople Silkeborg Nord.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>