Grundfos vælger Telia
Hjem Nyheder Grundfos vælger Telia

Grundfos vælger Telia

Af Redaktionen

En af Danmarks mest højteknologiske virksomheder, Grundfos, har valgt Telia som fremtidig leverandør af digitale teleløsninger over de kommende tre år.

Grundfos vælger TeliaAftalen betyder, at Telia leverer mobiltelefoni, bredbånd og IoT-løsninger til i alt 3.500 medarbejdere i Grundfos fordelt på 20 lokationer i Danmark.

”En virksomhed som Grundfos, hvor teknologien er så meget i højsædet, stiller naturligvis store krav til sine leverandører. Det er ikke nok bare at være mobilleverandør i traditionel forstand. Der skal mere til. Her er vi i Telia i fuld stand til at levere på præcis de behov, som de har i Grundfos,” siger Thomas Kjærsgaard, der er erhvervskundedirektør i Telia.

Også i Grundfos er der tilfredshed med aftalen. Mikkel Andersen, der er har stået for forhandlingerne i Grundfos, hæfter sig også ved, at Telia kan tilbyde et landsdækkende IoT-netværk.

”Valget af Telia er truffet ud fra en helhedsvurdering af både kvalitet, service og pris. Vi ser Telia som en rigtig stærk spiller på markedet, og vi ser frem til et godt samarbejde,” siger Mikkel Andersen.

Tidligere i år har også virksomheder som Danfoss, IKEA og Berlingske Media valgt at skifte til Telia.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>