GTT anerkendes i Gartner Magic Quadrant for sine globale netværkstjenester for tredje år i træk

GTT Communications, Inc.(NYSE: GTT) kan som den førende globale udbyder af cloud-netværk til multinationale kunder i dag meddele, at virksomheden er blevet anerkendt i Gartner Magic Quadrant for globale netværkstjenester.

GTT anerkendes i Gartner Magic Quadrant for sine globale netværkstjenester for tredje år i træk

Rapporten, der blev offentliggjort den 25. februar 2019, præsenterer informations-, kommunikations- og teknologi-beslutningstagere for objektive evalueringer af markedets leverandører.

GTT tilbyder en omfattende portefølje af netværkstjenester, heriblandt SD-WAN, WAN, internet, transport og infrastruktur samt håndtering af services. GTT SD-WAN udnytter virksomhedens globale Tier 1 IP-netværk til at forbinde kunder til enhver lokation i verden på den mest sikre måde og til enhver destination på internettet og til en hvilken som helst cloud service leverandør.

I dette års Magic Quadrant er GTTs position forbedret på begge akser sammenlignet med tidligere år. GTTs position er baseret på Gartners evaluering af virksomhedens evne til at eksekvere og fuldføre sin vision. GTT vurderer, at anerkendelsen hænger sammen med virksomhedens øgede skala, synlighed på markedet samt rækkevidden af dets netværk. I Gartners rapport lyder det: ”Virksomheder har brug for større agilitet fra globale netværkstjenester til at understøtte levering af cloud IT.”

”Jeg opfatter GTTs placering i Gartner Magic Quadrant for globale netværkstjenester som en yderligere anerkendelse af den service, som vores udvidede cloud netværk og SD-WAN tilbyder,” siger Rick Calder, GTT præsident og CEO. ”Vores ekstremt talentfulde medarbejdere udlever vores værdier om simplicitet, hastighed og agilitet, mens de eksekverer på vores formål om at forbinde mennesker på tværs af organisationer rundt om i verden og til enhver applikation i skyen.”