GTT forbinder Carolls europæiske retail opgaver

GTT Communications, en af de førende globale cloud-netværksudbyder til multinationale kunder, annoncerede i dag, at kvindetøjmærket Caroll, der er et Vivarte firma, har valgt GTT.

GTT forbinder Carolls europæiske retail opgaver 1Til at styre dets wide area network (WAN) i Europa. GTT forbinder Carolls franske hovedkvarter med dets 173 butikker i ni lande: Andorra, Belgien, Tyskland, Italien, Luxemburg, Monaco, Portugal, Spanien og Schweiz.

GTT leverer sikker MPLS- og ADSL-forbindelse til Carolls online retailforretninger og europæiske butikker. GTT udbyder også 4G trådløse forbindelse, hvilket giver nye butikker mulighed for at være klar inden for 15 dage. Den sikre WAN-løsning med høj ydeevne udnytter GTTs globale Tier 1 IP-netværk. Dette accelererer flowet af missionskritiske data, der muliggør forbedret lagerstyring og hastighed ved onlinebestilling, hvilket har en positiv indflydelse på kundeoplevelsen.

”Caroll afhænger af administreret netværksekspertise fra GTT, så vi kan forbinde vores 173 butikker og hjemmeside med vores hovedkvarterer i Frankrig, ” siger Frédéric Mayette, CIO hos Caroll. ”Alle vores butikkers ordrer florerer gennem GTTs netværk. En beregning for genopfyldning udføres hver aften, men i 2020 vil butikkerne arbejde i realtid direkte på hovedkvarterets centralsystem, hvilket vil vise beholdningen i hvilket som helst tidspunkt. Denne oversigt over inventar i realtid vil forbedre vores multichannel retail-strategi, der gør det muligt for os hurtigt at modtage, behandle og gennemføre kundernes bestillinger online eller personligt.”

”Vi ved, hvor vigtig en sikker og robust forbindelse er for at understøtte en samlet retail oplevelse,” forklarer Rick Calder, præsident og CEO i GTT. ”Vi er glade for at støtte Carolls opgaver inden for retail med vores førende services inden for cloud-netværk, der forbinder folk på tværs af organisationer, rundt om i verden og til enhver applikation i clouden.”