GTT understøtter SGN’s tranformation til cloud med Managed Network og Security Services

GTT Communications, Inc.(NYSE: GTT), en af de førende globale cloud-netværksudbydere til multinationale kunder, annoncerer i dag, at SGN, der ejer et af Storbritanniens største distributionsnet af gas, har fornyet og udvidet sin aftale med GTT om cloud-netværkstjenester.

GTT understøtter SGN’s tranformation til cloud med Managed Network og Security Services

SGN distribuerer naturlig og grøn gas til 5,9 mio. hjem og virksomheder på tværs af Skotland, det sydlige England og Nordirland.

GTT vil fortsat tilbyde SGN cloud-forbindelse med høj ydeevne og stor modstandsdygtighed, WAN- og LAN-tjenester og DDoS-mitigation samt øge omfanget af professionelle tjenester, der skal understøtte SGN’s transformationsstrategi til cloud.

GTT har været en strategisk partner for SGN siden 2017. GTT’s netværkstjenester med høj ydeevne giver SGN’s medarbejdere mulighed for sikkert at oprette forbindelse til det automatiserede og skalerbare multi-cloud-miljø, der understøtter deres forretning – uanset om de arbejder på kontoret, ved kunder eller andetsteds. GTT’s professionelle serviceteam leverer ekspertvejledning og ledelse, der hjælper med at drive SGN’s transformationsstrategi til cloud i samarbejde med en række udbydere af teknologiske tjenester.

SGN har gennemgået en flerårig transformation for at migrere langt størstedelen af sine it-tjenester til cloud, hvilket forbedrer forretningseffektiviteten og medarbejderproduktiviteten. Et helt centralt mål i projektet er at forbedre netværkssikkerheden, tilgængeligheden og modstandsdygtigheden samt at forfølge de nye agile måder at arbejde på og den digitale innovation.

”Vi valgte GTT som vores strategiske partner på grund af dets avancerede cloud-netværk-ekspertise og store portefølje af tjenester, som er afgørende for succesen med vores ‘all-in’ cloud-transformationsstrategi,” siger Andrew Quail, direktør for IT og innovation hos SGN, og fortsætter:

”I årenes løb har vi opbygget et stærkt samarbejde med GTT og implementeret løsninger, der gør det muligt for vores netværksinfrastruktur at tilpasse sig til de ændringer, som efterhånden opstår i vores virksomhed og driftsmiljø. Cloud-forbindelsen, som GTT leverer, har været vigtig for os og understøtter næsten 50 pct. af vores arbejdsstyrke, der har arbejdet meget vellykket og sikkert hjemmefra siden starten af pandemien. GTT har været enorm effektiv ved proaktivt at dele sin ekspertise og indsigt og hjælpe os med at transformere og nå vores mål, ligesom de skal hjælpe os fremadrettet, når vi fortsætter med at innovere og konkurrere på et dynamisk marked.”

”SGN’s digitale transformation er imponerende, og GTT er stolte af at kunne tilbyde sikker og modstandsdygtig forbindelse til at understøtte deres forretning, medarbejdere og kunder,” siger Tom Homer, GTT Division President i Europa, og fortsætter:

“Vi værdsætter vores strategiske partnerskab med SGN og ser frem til fortsat at støtte deres næste fase af IT-transformationen med vores sikre cloud-netværk og professionelle services.”