Hardware-producent på FoodTech 2020

Når fødevareindustrien i efteråret mødes på Nordeuropas største messe for fødevareteknologi, får den besøg af hardware-producenten, Blue Line.

Hardware-producent på FoodTech 2020 1
Blue Line Niels Pedersen

Food Tech messen foregår i Messecenter Herning fra den 29. september til den 1. oktober 2020.

Blue Line, som specialiserer sig i HMI og både stationære og mobile løsninger til krævende miljøer, har meget at tilbyde fødevareindustrien og ser frem til at besøge fagmessen.

Blue Line, medlem af EHEDG ønsker især at vise fødevareindustrien sit innovative og fremtidssynede setup.

Blue Line er specialister, når det handler om at skabe løsninger til krævende miljøer, hvilket fødevareindustrien bestemt har.

Eksempelvis ser vi frem til at kunne vise, hvor unikke løsninger vi kan skabe til producenters eksisterende løsninger. Ligesom vi ser frem til at kunne vise, hvordan vores produkter kan højtryksspules og tåle kemisk rens. Vores produkter har også en utroligt lang levetid, hvilket mange af vores kunder sætter stor pris på.

“Vores kunder oplever, at meget af værdien ligger i det samarbejde med os, som betyder, at deres produkterne ender med at passe endnu bedre til deres behov, end deres nuværende løsning gør. Netop dette ser vi frem til at vise, hvad vi har at byde på, på Food Tech Messen i Herning fra den 29. september til den 1. oktober 2020,” siger CEO i Blue Line Niels Pedersen.