Helsingør får højteknologisk vaskehal med abonnement

Wash World har slået sig ned i Helsingør med en ny vaskehal, der vil fjerne lange køer ved hjælp af abonnementsløsninger, nummerpladegenkendelse og et betalingssystem, der kan betjenes fra bilen. 

Helsingør får højteknologisk vaskehal med abonnement 1Bilvask kan være en langstrakt affære med kødannelse og alt for meget ventetid. Men sådan behøver det ikke nødvendigvis at være. Sådan lyder rationalet bag Helsingørs nye bilvask, der gør brug af ny teknologi og gør det muligt at vaske bilen med et meget lavt forbrug af vand uden på noget tidspunkt at stige ud af køretøjet.

Vaskehallen i Helsingør er ubemandet og har åbent døgnet rundt. Automatisk aflæsning af bilernes nummerplader gør det muligt for medlemmer at køre direkte ind i vaskehallen uden at stige ud af bilen. Selve vasken tager ned til tre minutter, hvilket betyder, at processen er hurtigt klaret uden den sædvanlige ventetid.

”Særligt i disse tider, hvor det handler om at minimere den fysiske kontakt til andre mennesker, er mange glade for at vaske bilen på en måde, der er hurtig, nem og sikker. Der er faktisk ingen grund til at sidde i kø og bruge lang tid på at få bilen vasket, når man gør brug af den tilgængelige teknologi på området,” siger Martin Olesen, COO i Wash World.

Wash World gør brug af biologisk vandrens, som sikrer et meget lavt friskvandsforbrug fra kun seks liter per bilvask. Det er under en tiendedel af en typisk privat bilvask med vandslange.

Wash World gør desuden brug af en abonnementsløsning, hvor brugerne får ubegrænset bilvask fra 69 kroner om måneden, mens ikke-abonnenter vasker fra 39 kroner per gang via betalingskort eller MobilePay. Derudover sikrer en døgnåben akuttelefon, at kunder til alle tider kan få akut hjælp over telefonen, hvis behovet opstår.

Den nye bilvask i Helsingør er at finde på Klostermosevej 103 og er allerede åben. Netop nu er der gratis oprettelse ved tegning af abonnement.

”Wash World har vokseværk og har allerede etableret flere end 100 vaskehaller i Norden. Vi glæder os meget til at blive en del af bybilledet og over, at vores kunder nu får endnu en tilføjelse til vores landsdækkende netværk af vaskehaller,” siger Martin Olesen fra Wash World.