HMD Global lancerer Nokia 5.4 med lang batterilevetid og imponerende 48 megapixel kamera

Nokia 5.4 er den nyeste smartphone i HMD Globals Nokia 5-familie og kommer med et stort batteri, der holder strøm op til to dage, et kraftfuldt kamera og et robust ydre.

HMD Global lancerer Nokia 5.4 med lang batterilevetid og imponerende 48 megapixel kamera 1HMD Global, skaberen af den moderne Nokia-smartphone, lancerer i dag det nyeste medlem af Nokia 5-familien, Nokia 5.4, en moderne Android-smartphone med en 6,39 tommer stor HD+ punchhole-skærm, der både giver en god brugeroplevelse, men som stadig er lige til at putte i lommen.

Nokia 5.4 byder på den perfekte blanding mellem en god brugeroplevelse og pris samt et kamera, der bryster sig af hele 48 megapixels. Det er 162 gange flere pixels end den allerførste Nokia kameratelefon på markedet, Nokia 7650, der blev lanceret i 2001.

Fang alle øjeblikke
Med det fremragende kamerasystem i Nokia 5.4 bestående af fire kameraenheder kan du fange alle de vigtige øjeblikke i dit liv uden nogen lukkerforsinkelse. De 48 megapixels fanger selv den mindste detalje, så du kan zoome ind og stadig få flotte resultater, og det 16 megapixel gode frontkamera sikrer dig gode selfies og skarpe videomøder.

Er du mere til at fange videoer af familien eller at filme kortfilm, er Nokia 5.4 også parat. Med den indbyggede ”Cinema”-funktion skydes der med 24 billeder i sekundet – filmindustriens standard – samt i 21:9-biografformat. Sammen med den automatiske og professionelle colour grading vil du opnå en ægte biograffølelse i alle dine videoer – og ved at skyde med 60 fps kan du sænke tempoet og nyde alle de flotte detaljer. Dertil kommer OZO-lydoptagelse og avanceret billedestabilisering, som gør Nokia 5.4 til en fremragende kamera-smartphone.

Bygget til at holde hele dagen – og hele livet
Nokia 5.4 er udstyret med Qualcomms Snapdragon 662-mobilchip, som med en indbygget AI optimerer dit batteriforbrug alt efter, om du spiller spil, taler i telefon eller streamer. På den måde forlænges batterilevetiden på det ellers allerede 4000 mAh store batteri, så du har strøm til to dage på en enkelt opladning.

Nokia 5.4 kommer installeret med Android 10 og vil modtage funktionsopdateringer to versioner frem samt sikkerhedsopdateringer i tre år. På den måde er du sikker på altid at være opdateret med de nyeste funktioner og altid være bedst muligt beskyttet mod indtrængende. Skal Nokia 5.4 benyttes af familiens børn, kan den opsættes sammen med HMD Globals Family Link, så forældre aktivt kan beskytte og guide børnene i den digitale verden med retningslinjer og regler.

Det nyeste medlem af Nokia 5-familien fastholder desuden de stolte Nokia-traditioner om at være robust og hårdfør, men stadig elegant og stilfuld. Telefonens ydre består af polykarbonat, der efter grundige tests kan holde til alle hverdagens udfordringer og dermed også holde længere, hvilket betyder, at du har et mindre miljømæssigt aftryk.

”For os handler det om at bygge en smartphone, der er bygget til at give en fremragende brugeroplevelse nu og om mange år. Det lykkes kun ved at udvikle et flot, men hårdført design, og samtidig have fokus på at sikre rettidige og brugbare software-opdateringer, så telefonen forbliver relevant i mange år – og som dermed også er mere bæredygtig. Jeg er stolt af at kunne sige, at vi er en af de virksomheder, som klarer den opgave bedst – og Nokia 5.4 er et bevis på dette,” siger Juho Sarvikas, produktchef hos HMD Global.

Perfekt til virksomheden
Nokia 5.4 er desuden en fremragende smartphone til virksomheder af alle størrelser, både små enkeltmandsvirksomheder helt op til store enterprises.

HMD Global lancerer Nokia 5.4 med lang batterilevetid og imponerende 48 megapixel kamera 2Det fremragende kamera er hurtigt og skarpt til at fange detaljer i dokumentation eller til kreative projekter, og batterilevetiden, det robuste design samt garanterede funktionsopdateringer i to år betyder, at du har en smartphone, der holder sig relevant i hele sin levetid. Og du holder dine ansatte og virksomhedens data beskyttet med månedlige sikkerhedsopdateringer.

Nokia smartphones er desuden igen det mest tillidsfulde brand i Counterpoints årlige tillidsrapport, og har det største antal enheder, som anbefales af Google til virksomhedsbrug i Googles Android Enterprise Recommended-program.