Højeffekt kalibratorer -Særdeles effektive højeffekt kalibratorer
Hjem NYHEDER Højeffekt kalibratorer -Særdeles effektive højeffekt kalibratorer

Højeffekt kalibratorer -Særdeles effektive højeffekt kalibratorer

Af Redaktionen

Newtons4th Ltd også kaldet N4L, har etableret sig på markedet med produkter indenfor Power og Power Analyse, med instrumenter der giver højere nøjagtighed, større båndbredde og lavere pris.

Højeffekt kalibratorer -Særdeles effektive højeffekt kalibratorerDet nyeste produkt PPA5500, har f.eks. 0,01 procents nøjagtighed og 2 MHz båndbredde, hvilket blandt andet er nødvendigt indenfor elektronikindustrien.

Virksomheden blev grundlagt i 1997 i Leicester af 2 ingeniører med 15 års kalibrerings erfaring.

Filosofien var at løse måleproblemer på en smartere måde for at forbedre ydelsen og være i stand til at sænke prisen.

Et eksempel på dette kan ses nedenfor for instrumentet PPA5500.

Den sekskantede figur på billedet består af et stort antal parallelt koblede modstande. De er arrangeret således, at strømmen går én vej på toppen af printkortet, og modsat i bunden af printkortet. Dette får strømmen til at udligne sig i dem, hvorved interferende induktans bliver meget lav. Det er hemmeligheden bag man kan måle en høj frekvens. Dette er nødvendigt, både når man måler motorfrekvenser og switch frekvenser, siger Scott Miller, salgschef for N4L.

 

Højeffekt kalibratorer -Særdeles effektive højeffekt kalibratorer

Scott Miller

Modstandene er monteret med en robot. Af denne grund kan produktionsomkostninger holdes nede. Metoden kræver også minimal kalibrering. Instrumentet har automatisk indstilling, ”autorange”. Modellen PPA4500 har 8 områder; mens PPA5500 har 9 områder.

Omskiftningen i områderne foregår med halvledere i stedet for elektromekanik. Indstillingen foretages i henhold til max peak. Og instrumentet er så hurtigt, at det forhindrer max peak i at blive afskåret, som ellers sker med ældre instrumenter.

3 eller 6 faser.

PPA5530 understøtter 3 faser, og 2 instrumenter kan forbindes og synkroniseres for at måle på 6 faser. Ud over de sædvanlige effektparametre har instrumentet indbyggede måleprogrammer til pulsbreddemoduleret motordrift, ”ballast lightning system”, ”inrusch current”, ”power transformer”, ”harmoniske og ”flicker-støj, TVF105 og ”standby”-effekt ifølge IEC62301. Nøjagtigheden garanteres for crest-faktorer (Ptopp/Pmedel) op til 20.

Alle standardmålinger i henhold til ISO 17025 kalibreringscertifikat følges: Dette betyder spænding, strøm, fase, effekt, harmoniske og flicker-støj.

P4500/P5500 giver sporbar certificering ned til 0,5 W.

Højeffekt kalibratorer -Særdeles effektive højeffekt kalibratorer

Power shunt til PPA5500.

Et vigtigt måleprogram er motordrift, hvor 3 fasers spænding såvel som strømme måles via adaptere. Motorens mekaniske belastning har sensorer for hastigheds- og drejningsmoment, disse måles og føres videre ind til instrumentet. Herved kan hurtigt skiftende ændringer og belastninger følges, takket være instrumentets hurtige signalprocessorer.

Gratis software kan downloades for at få dataopsamlings intervaller ned til 5 ms, hvilket giver en kontinuerlig sampling uden midlertidige huller i data.

I Norden repræsenteres Newtons4th (N4L) af Caltech i Danmark, Sverige, Finland och Norge

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>