HP hyrer Maria Collin som Nordic Sustainability Manager
Hjem BÆREDYGTIGHED HP hyrer nu Maria Collin som Nordic Sustainability Manager

HP hyrer nu Maria Collin som Nordic Sustainability Manager

Af Redaktionen

HP har nogle ambitiøse klimamålsætninger, der bl.a. tæller at reducere HP’s værdikædes drivhusgasemissioner med 50 % inden 2030 (sammenlignet med 2019), og opnå netto-nuludledning inden 2040.

For at sætte endnu mere handling bag ordene, har teknologivirksomheden HP Inc hentet Maria Collin ind som Nordic Sustainability Manager.

Maria får det overordnede ansvar for bæredygtighedsspørgsmål og samarbejder i Sverige, Norge, Danmark, Finland og Baltikum. Derudover vil Maria være ansvarlig for sustainability programmet i EMEA-regionen (Europa, Asien og Mellemøsten).

Maria har 15 års erfaring med bæredygtighedsspørgsmål og har blandt andet arbejdet som administrerende direktør for UN Global Compact Network Sweden, global bæredygtighedschef hos Elekta og chef for Responsible Sourcing hos Electrolux.

HP hyrer Maria Collin som Nordic Sustainability Manager”Sidste år præsenterede HP en omfattende bæredygtighedsplan med flere banebrydende mål, som blandt andet betød, at HP bliver CO2-neutral, og det føles fantastisk sjovt og spændende at realisere disse mål både regionalt og globalt. At gennemføre omfattende reduktioner i hele værdikæden er mildest talt et ambitiøst mål – især for en global teknologileverandør med masser af forskellige produktions- og leverandørled,” siger Maria Collin.

 

 

 

 

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>