HP lancerer nye bærbare udviklet til virtuel undervisning

HP Inc. annoncerede i dag en række nye bærbare computere i deres Chromebook- og Probook-serie, der er designet til at hjælpe og understøtte elever såvel som undervisere i virtuel indlæring – både fra hjemmet, klasselokalet og en blanding heraf.

HP lancerer nye bærbare udviklet til virtuel undervisning
HP lancerer nye bærbare udviklet til virtuel undervisning

De nye lanceringer, der består af 5 Chromebooks og en Probook, skal hjælpe undervisere og elever med at forblive forbundet, være produktive og fokuserede, uden at gå på kompromis med sikkerheden i det online klasselokale.

Nye Chromebooks til undervisere og elever

  • HP Chromebook 14 G7 er udviklet til undervisere i nutidens ’blended learning’ miljø. Den robuste maskine er med sin 14-tommer diagonale skærm, ultrabrede HD-webcam og dobbelte mikrofoner, designet til at bringe det virtuelle klasseværelse til live. Den robuste maskine er samtidig udstyret med HDMI- og USB-C®-porte, for nemt at kunne forbinde en ekstra skærm. Enheden er samtidig udstyret med Chrome OS-sikkerhed, der sikrer at undervisere kan arbejde i fortrolighed.
  • HP Chromebook x360 11 G4 EE er udviklet til elever og studerende med en omskiftelig hverdag mellem online og fysisk undervisning. Med enhedens 360-graders hængsel og den valgfri USI Pen, kan studerende vende og folde enheden for at redigere, skrive og tegne i fire forskellige brugertilstande. Enheden er samtidig udstyret med et integreret HD-kamera, dobbelte mikrofoner med forbedret støjreduktion og mulighed for et 8 MP autofokuserende kamera, der er udviklet til at understøtte den virtuel indlæring.
  • HP Chromebook 11 G9 EE og HP Chromebook 11MK G9 EE er udviklet til at understøtte elever i at nå deres fulde potentiale med cloud-first learning. Drevet af Intel- eller MediaTek-processorer kan elever arbejde mere effektivt på flere opgaver. HP Chromebook 11MK G9 er udstyret med en batterilevetid på op til 16 timer, for at understøtte trådløs brug over en længere periode.
  • HP Chromebook x360 11MK G3 EE, der drives af MediaTek-processorer, giver eleverne en personlig og interaktiv, virtuel læringsoplevelse. Enheden er udstyret med et 360-graders hængsel, så elever kan vende og folde enheden for at redigere, skrive og tegne i fire forskellige brugertilstande.

Probook til undervisning

Udover en række nye Chromebooks, lancerer HP også en ny Probook, HP ProBook x360 11 G7 EE, der er udviklet til elever og undervisere i nutidens ’blended learning’ miljø. Den robuste maskine er udviklet med et fleksibelt 360-graders hængsel og et 5 MP autofokuserende kamera, der understøtter elever og underviserne i at interagere på bedst mulig vis. Enheden er desuden udstyret med HP Sure Sense og HP BIOSphere, der beskytter studerende og undervisere mod skadelig software og er kompatibel med WiFi-6 for hurtig og trådløs forbindelse.

Pris og tilgængelighed:

  • HP Chromebook 14 G7 og HP Chromebook Enterprise 14 G7 forventes at være tilgængelig i februar. Prisen er endnu ikke fastsat.
  • HP Chromebook x360 11 G4 Education Edition forventes at være tilgængelig i marts. Prisen er endnu ikke fastsat.
  • HP Chromebook 11 G9 Education Edition forventes at være tilgængelig i februar. Prisen er endnu ikke fastsat.
  • HP Chromebook 11MK G9 Education Edition forventes at være tilgængelig i løbet af februar. Prisen er endnu ikke fastsat.
  • HP Chromebook x360 11MK G3 Education Edition forventes at være tilgængelig i løbet af februar. Prisen er endnu ikke fastsat.
  • HP ProBook x360 11 G7 EE forventes at være tilgængelig i februar. Prisen er endnu ikke fastsat.